Anmälan för nybörjare!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Budoklubben Shindo
Fotboll

Terminsstart Vuxen- & Barnträning
2024-01-29 12:53
 
Terminsstart Vuxen- & Barnträning
Välkomna till en ny termin

Hej alla föräldrar och barn!

På söndag 4 februari kl 16.00 är det dags för vårterminens första träning. Vi fortsätter på samma sätt med fokus på grundmotoriska rörelser och rörelseglädje tillsammans med vissa kampmoment.

Det är samma instruktörer som tidigare, det vill säga Josefin Hjorth, Adam Billger, Sofia Billger Bergström och Dan Isaksson.

Faktura Vårterminen 2024

Idag skickas fakturorna ut för vårterminen 2024. Vi har ställt in betalningstiden till sista februari, så ni kan komma in i träningen igen.

Påminner också om att minst en vuxen behöver vara anmäld till gruppen. Detta då medlemsavgifterna skall täcka avgifterna till vårt specialidrottsförbund Svenska Budo- & Kampsportsförbundet, som ingår i Riksidrottsförbundets organisation, samt försäkringen för er deltagare.

Det räcker att en vuxen är medlem, även om ni skulle vara fler vuxna som delar på det. Tränar en av er vuxna i någon av våra andra träningsgrupper och då betalar ordinarie terminsavgift ingår Vuxen- & Barnträningen, så ni behöver inte betala dubbel avgift. Desamma gäller för barn, om hen tränar i vanlig barngrupp behöver ni inte betala enskild terminsavgift för Vuxen- & Barngruppen. Då några av er har börjat träna i andra träningsgrupper, ber er därför kontakta oss om ni är i fel faktureringsgrupp.

Vi ser fram emot att träffa er! Välkomna!