Anmälan för nybörjare!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Budoklubben Shindo
Fotboll

Välkomna till en ny termin!
2023-08-14 17:17
 

Vi önskar alla nuvarande och nya medlemmar tillbaka till terminen! Första träningen är söndag 27/8.

 

Vuxen- och barnträningen har träning på söndagar kl 16.00-17.00. Kallelse skickas ut via SportAdmin. Anmäl gärna er närvaro eller eventuella frånvaro på förhand via SportAdmin Medlemsapp. Eventuella avvikelser aviseras också där igenom. I regel utgår vuxen- och barnträningen under skollov. Följ gärna kalendern för att inte missa något!

 

Kom ihåg att anmäla åtminstone en ansvarig vuxen i SportAdmin till gruppen när ni anmäler ert barn. Har ni flera barn som skall delta behöver ni inte anmäla mer än en vuxen. Det räcker att en av de vuxna är anmälda även om ni skulle vara fler som delar på det.

 

Föreningens styrelse har möte en gång per månad och som medlem är du välkommen att kontakta den vid frågor eller funderingar. Styrelsen har representanter med olika uppgifter, för närvarande är är plats som Ungdomsrepresentant vakant. En adjungerad representant kommer presenteras inom kort.

 

Vill du själv engagera dig i styrelsen, klubbens verksamhet eller driva någon annan fråga och projekt är du välkommen att höra av dig.

 

Vi hörs!

Instruktörerna