Anmälan för nybörjare!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Budoklubben Shindo
Fotboll

Terminsstart och utrustning.
2023-08-16 21:16

Hej alla barn och föräldrar! Hoppas ni har haft ett bra sommarlov och att ni är redo för en ny termin. I ett tidigare utskick stod det att terminsstarten var den 28/8 men den informationen är felaktig. Istället börjar vi den 21/8 nästa vecka på måndag och ser fram emot att se er igen. 

 

Det kan vara bra att tänka på att ni som gått ett tag inte längre är nybörjare utan rutinerade utövare. Därför är det viktigt att ha egen utrustning så som gi och skydd. 

Skydden går att köpa på hemsidor som nipponsport, ju sports och budo fitness. Om man är osäker på storleken så finns en fysisk budo fitness butik, på Första Långgatan 30, inne i Göteborg. Det finns lite olika varianter på skydden men en bra tumregel är att det ska vara mjuka, det bör vara möjligt att greppa med handskarna, benskyddet täcka både ovansidan foten och smalbenet . Färgen på skydden spelar ingen roll men om man vill tävla så gäller både röd och blå. 

 

(Vi har bifogat lite förslag i ett mejl som vi skickade ut)

Om ni har några frågor eller behöver ytterligare information är det bara att kontakta oss via mejl eller efter någon träning. 

 

Med vänlig hälsning, Alicia, Carin, Ella och  Linnea