Anmälan för nybörjare!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Budoklubben Shindo
Fotboll

Välkomna till en ny termin!
2023-08-14 16:39

Vi önskar alla nuvarande och nya medlemmar tillbaka till terminen! Första träningen är måndag 21/8 kl 18.30 v34

 

Sport ju-jutsu har ordinarie träning på måndagar kl 18.30-20.00 samt onsdagar kl 18.30-19.30. Anmäl gärna er närvaro eller eventuella frånvaro på förhand via SportAdmins app.

 

Många lördagar bjuder vi också in till friträning kl 10.00. Till dessa träningar skickas alltid inbjudan ut via SportAdmin. Ibland finns också möjlighet till mer friträning, dessa planeras i så fall efter intresse. Förfrågan för de passen kommer oftast upp genom en gemensam Messengergrupp för SJJ-träningen. Följ gärna kalendern för att inte missa något!

 

Som medlem i klubben har du tillgång till all verksamhet riktad till din åldersgrupp. Vi uppmuntrar till att också träna de andra stilarna, de har stora likheter med varandra. Särskilt Ju-jutsu Labbet på torsdagar och Brasiliansk Jiu-Jitsu på måndagar, onsdagar och söndagar.

 

Under höstterminen finns möjlighet att åka på läger och tävlingar. Instruktörerna försöker hjälpa till att ha koll på när inbjudningar kommer. Prata gärna med en träningskompis eller tränare om du skulle vilja åka men inte vet hur. Det är inte alltid möjligt för instruktörer att följa med men ofta finns det åtminstone några träningskompisar som vill. För att delta på tävlingar krävs Tävlingskort utfärdat av Svenska Budo- & Kampsportsförbundet i de flesta fall. Ansökan görs här. Anmälan till event görs ofta via Smoothcomp, och ni anger då Budoklubben Shindo som klubben när konto skapas.

 

Vid bokning av boende och tågresor har klubben rabattkoder för Scandic Hotels, Strawberry Hotels (tidigare Nordic Choice) samt SJ. Kontakta din instruktör för mer information.

 

Föreningens styrelse har möte en gång per månad och som medlem är du välkommen att kontakta den vid frågor eller funderingar. Styrelsen har representanter med olika uppgifter, Pia Severinsson är representant för Dynamix sektion som Sport ju-jutsun tillhör. 

 

Vill du själv engagera dig i styrelsen, klubbens verksamhet eller driva någon annan fråga och projekt är du välkommen att höra av dig.

 

Vi hörs!

Instruktörerna