Anmälan för nybörjare!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Budoklubben Shindo
Fotboll

Skapa ert konto i 360 Player
2024-05-22 23:15
Beställning av klubbkläder från Fuji Sports - förlängd beställningstid
 

I länken finns samma fil med klickbara länkar till Fuji Sports hemsida. Angivna priser är exklusive frakt Produktblad Fuji Sports.  Storlekarna varierar mellan de olika produktkategorierna: Storleksguide

De första sidorna i filen visar klubbens design för Full Custom Gi, Semi Custom Gi, Full Custom Rashguard, tights och shorts. Designen appliceras sedan på valt klädesplagg oavsett färg och modell. Det finns flera färger att välja mellan, vilka och hur de ser ut kan ni nå via de klickbara länkarna. Designen med loggor och brodyr är densamma oavsett färgval på just ert/era plagg. I beställningsformuläret kommer ni enkelt kunna se valbara färger, modeller och utrymme för att ange storlekar.

Fuji Sports har villkor för minsta orderkvantitet, vad som gäller för respektive finns angett under varje valfråga för: Semi Custom BJJ, Semi Custom Judo, Full Custom Rash Guard (alla ärmlängder), tights och shorts.

Ju större orderkvantitet desto billigare pris. Om någon produkt/produkter inte uppnår minsta orderkvantitet kontaktar vi er. Ni kan då välja om ni vill byta färg, produkt eller inte beställa.

Senast datum för beställning i denna omgång är 4 juni 2024.

Observera att beställningen är bindande.

För frågor ber vi er mejla: material@shindo.se

 

 
Det nya systemet effektiviserar föreningens administration på alla plan.
Dessutom med fler och bättre funktioner för alla aktiva och vårdnadshavare.
 
I inloggat läge kan aktiva, vårdnadshavare, ledare och styrelse kan kommunicera med varandra genom chatt-funktion. Ni kan också skapa era egna chatt-grupper.
 
Varje träningsgrupp har också en egen gemensam "lag-sida" när ni kan publicera frågor, information, osv direkt och kommentera dessa. Det skulle kunna jämföras som idrottens version av Facebook.
 
Alla aktiva har också möjlighet att lägga upp videos, välja vilka som får åtkomst, och analysera dessa genom systemet.
 
Likaså finns möjlighet att som tränande och ledare lägga till individuella mål, ha utvecklingssamtal, använda träningsdagboken, se träningsstatistik, anmäla er till träningar, fylla i registreringsformulär när det är dags för beställning av klubbkläder/annat och mycket mer.
 
Ledare har också möjlighet att bland annat skapa egna övningar i träningsbiblioteket, bygga upp träningspass och -planering och mycket mer. Ett tips är då att använda taggar för att enkelt orientera er även i framtiden.
 
För den som gillar statistik är dessa verktyg som ni kan följa upp tillsammans med närvarostatistik.
 
För dig som inte är aktiv i klubben själv, men som har ett barn som tränar, skapar ni ett "Föräldrakonto", därefter lägger skapar ni ett konto för ert barn.
 
För dig som är aktiv i klubben själv och har barn i klubben som också tränar, så kan du skapa ditt barns konto i inloggat läge.
Om ditt barn redan har ett konto kan du i stället ansluta ditt barn till dig själv.
 
Har du frågor? Mejla 360player_admin@shindo.se
 

Telefonnummer: 031-320 43 83
WhatsApp: 072-773 0857

Shindo har ett nytt telefonnummer att använda vid behov. Obokade telefontider är begränsade. Vi rekommenderar er därför att mejla, sms eller kontakta oss via Whatsapp.

 

Hälsningar

Styrelsen i Budoklubben Shindo


Nyhetsarkiv
Sponsorhuset2023-09-06 12:06
Terminsstart vecka 342023-08-21 11:14