Anmälan för nybörjare!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Budoklubben Shindo
Fotboll

Beställning av utrustning
2024-03-16 16:14

Hej allihopa,

 

Ni har förhoppningsvis fått ett mejl om att man kan beställa valfri träningsutrustning fram tills den 1/4 via oss. Så om man behöver något är det bara att gå in på det mejlet och följa instruktionerna där. 

 

Shindo har avtal med flera återförsäljare av utrustning och dräkter. Genom att beställa hos dessa är priserna mer förmånliga än annars. Där ibland Rebelz.se, Nipponsport.se, Jabb.se och Nicopiasport.se.

 

 

 


Klubbdräkt och ytterligare klubbkläder

Fuji är en etablerad global leverantör av dräkter och utrustning för BJJ, Judo, MMA och annat. Vi har ett samarbete med Fuji Sports som ger oss rabatter på hela sortimentet, Fujisports.eu .


Klubbdräkt i standardutförande med klubbpatch för barn och vuxna kan beställas genom formuläret. Vi kommer inte lägga beställningen av dräkt från Fuji Sports 20/3 utan där har ni mer tid på er.


Fuji Sports som kommer tillhandahålla flera alternativ av klubbdräkter, utrustning och ytterligare kläder med klubbens design. För dräkter kommer det finns ett antal alternativ att välja mellan, och därmed också i olika prisnivåer. Det kommer gå att välja mellan alla gi-modeller, med mera. Minsta beställningsorder är 10 av respektive produktkategori (mer om det kommer längre fram). Ju större beställning desto lägre pris. Beställning görs genom klubben, antingen i formuläret eller genom att mejla material@shindo.se

 

Vi har också rabatter på hela sortimentet, Fujisports.eu. Rabatterna varierar från produkt till produkt. Vill ni beställa något därifrån så kan ni kika runt och sedan mejla material@shindo.se för prisuppgift.

 


Nyhetsarkiv
Sponsorhuset2023-09-06 12:06
Terminsstart vecka 342023-08-21 11:14