Anmälan för nybörjare - till 360 Player
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Budoklubben Shindo
Fotboll

Terminsstart vecka 34
2023-08-21 11:14

Nya och nuvarande medlemmar hälsas välkomna till en ny termin med start måndag 21 augusti i vecka 34.

 

Med en ny termin följer en vissa nyheter i schemat. Respektive sektion kommer meddela eventuella förändringar som gäller just din grupp. Om dessa berör dig kommer du kunna läsa dom i nyheter för din träningsgrupp. Bläddra bland menyerna högst upp för att hitta till din träningsgrupp. Under fliken Veckoschema hittar du det en översikt över all ordinarie träning. Eventuella avvikelser under terminen kan du se i Kalendern.

 

Den största förändringen för höstterminen är att vi nu kommer erbjuda barnträningen i Brasiliansk jiujitsu två gånger i veckan. Träningen på tisdagar kl 17.45-18.45 fortsätter som vanligt. Ytterligare träningstid kommer vara på söndagar kl 17.00-18.00. 

 

Som vanligt är har ni tillgång till all träning vi erbjuder till en och samma kostnad. Terminsavgiften skiljer sig beroende på om det gäller ett barn, student eller vuxen. Därutöver kan du som regelbunden gästtränande få ett rabatterat pris. De samma gäller dig som enbart deltar på sommarträningen. För den som betalar för vårterminen och/eller hösttermin ingår sommarträningen. Vill du vara stödmedlem har vi en separat anmälningslänk för detta. Här kan du hitta informationen om våra avgifter.

 

För att hålla koll på nyheter och se kommande träningar rekommenderar vi att ni laddar ner SportAdmin MedlemsAppen. Den finns att hitta i både Google Play och App Store. Ni loggar in med den mejladress ni anmält er med och får ett engångslösenord skickat till er mejl. I appen kan du också anmäla att du kommer närvara eller inte närvara på kommande träningar. Vi finns också på Facebook och Instagram. På Facebook finns också några sektionsspecifika grupper som kan vara lämpliga att vara med i, information om eventuella avvikelser i schemat eller förfrågningar om extra träningar förmedlas ofta där. Den största gruppen är SHINDO.

 

Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller funderingar. Förutom instruktörer och styrelse kan du också kontakta vårt trygghetsteam som är behjälpliga i de fall något skulle hända som föranleder obehag eller oro. RF har också en vissselbålsartjänst i samma syfte och går att läsa ner om och kontakta på RF hemsida. Läs gärna också våra ordningsregler, när du tränar hos oss förbinder du dig att följa dessa.

 

Budoklubben Shindo önskar er en fortsatt fin sommar!

 

Styrelsen


Nyhetsarkiv
Sponsorhuset2023-09-06 12:06
Terminsstart vecka 342023-08-21 11:14