Jubileumskommitté inför 20-årsjubileum 2021!

Nyheter

2021 fyller klubben 20 år! 😀 Det hade ju varit roligt att fira tillsammans på något sätt…

Därför vill vi sätta ihop en jubileumskommitté av frivilliga som vill planera, organisera och genomföra ett jubileum för att fira denna milstolpe 🙂

Frågan kommer att tas upp under årsmötet på torsdag den 27:e februari kl 19.00, men hör gärna av dig i förtid om du vill engagera dig, använd mejlformuläret nedan.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Kontrollfråga för att slippa spam-mailGlöm inte terminsavgiften

Nyheter

Nu har det gått några veckor på terminen så det är hög tid att betala in terminsavgiften så att klubben går runt och framför allt så att ni är försäkrade under träningen.

Information om priser och betalningssätt hittar ni här, samt kontaktuppgifter till kassören ifall ni behöver ha kvitto.Kallelse till årsmöte, 27/2 kl. 19.00

Nyheter

Glöm inte boka in torsdag den 27:e februari kl 19.00-20.00 då vi har årsmöte. Mötet hålls i våran träningslokal. Årsmötet är för alla medlemmar, inklusive föräldrar till barnen!

Bland annat ska en ny styrelse röstas in, här är förslaget från valberedningen till den nya styrelsen.

Ordförande
Kristoffer Helander

Sekreterare
Ann-Charlotte Högberg

Kassör
Simon Lund

Representant för Ju-jutsu Kai
Dan Isaksson

Representant för Dynamix (Sport Ju-jutsu och Brasiliansk Jiu-jitsu)
Dario Tosi

Representant för Aikido
Jakob Näslund

Ungdomsrepresentant
Nellie Blomqvist

Revisor
Johan Voxenius

Valberedningen
Sofia Billger
Hans Lind

Tänk på att du måste ha betalat terminsavgiften för att ha rösträtt på årsmötet. All information om våra priser och betalningsförfarande hittar du på våran avgifts-sida.

För att spara tid under mötet så kommer verksamhetsberättelsen för förra verksamhetsåret att publiceras på hemsidan så att de som är intresserade ska kunna läsa igenom den själva, sedan går vi bara igen den i korta drag under mötet och svarar på eventuella frågor. Verksamhetsberättelsen publiceras här på hemsidan under nästa vecka.

En extra kul grej är att klubben nästa år (2021) fyller 20 år! Därför vill vi sätta ihop en jubileumskommitté som vill planera, organisera och genomföra ett jubileum för att fira denna milstolpe 🙂 Frågan kommer att tas upp under mötet, men hör gärna av dig i förtid om du har några frågor eller vill engagera dig.

Efter årsmötet kör vi friträning för alla stilar för alla som vill.

Om du har förslag till klubbens utveckling så är det fortfarande möjligt att skicka in dina motioner till styrelsen. Använd kontaktformuläret nedan. Vi behöver dina motioner senast lördag den 15:e februari.

Motion

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Rubrik

Beskrivning

Kontrollfråga för att slippa spam-mailStorstädning på torsdag 6/2 kl 18.00

Nyheter

Torsdag 6/2 kl 18.00 är det dags att storstäda hela dojon, då måste alla hjälpas åt, det gäller även instruktörer och föräldrar till barnen.

Allt ska städas ordentligt från golv till tak, varje matta ska vändas upp och rengöras noggrant så det gäller att vi har mycket arbetskraft för att det ska bli gjort. Förra terminen upptäcktes bland annat en mindre mögelskada under städarbetet, som snabbt kunde åtgärdas innan den blev värre. Detta är alltså en viktig insats för att försäkra att lokalen inte blir ohälsosam att vistas i, inte minst med tanke på all barnverksamhet vi bedriver.

Ta gärna med er en hög trappstege om ni har då det är 3 meter till tak i dojon och många rör och armaturer som behöver dammas av ordentligt, eftersom det inte blir gjort till vardags.

Vi börjar kl 18.00 och siktar på att bli klara till 20.00 och därefter är det friträning för de som vill. Tack vare våra nya vardagliga städrutiner så kommer det troligtvis gå fortare den här gången så att vi hinner träna efteråt, förutsatt att alla hjälps åt. Vilket inte har varit fallet vid tidigare städdagar, därav en extra påminnelse här om att detta är viktigt för allas trivsel och hälsa.

/StyrelsenUtökad barnträning för Sport Ju-jutsu

Nyheter

Från och med måndag den 17:e februari så lägger vi in ett extra pass med Sport Ju-jutsu för barnen på måndagar 17.30-18.30. Detta för att bland annat de barn som är intresserade av att tävla mer ska kunna får extra träning, men alla barn är såklart välkomna oavsett om de vill tävla eller inte. Ansvarig instruktör är Adam Billger.Motioner till årsmötet 27:e februari

Nyheter

Glöm inte boka in torsdag den 27:e februari kl 19.00-20.00 då vi har årsmöte. Mötet hålls i våran träningslokal.

Årsmötet är för alla medlemmar inklusive föräldrar till barnen! Bland annat ska en ny styrelse röstas in och förslaget till den nya styrelsen kommer att presenteras veckan innan mötet.

Efter årsmötet kör vi friträning för alla stilar för alla som vill.

Om du har förslag till klubbens utveckling så är du välkommen att skicka in dina motioner till styrelsen. Använd kontaktformuläret nedan. Vi behöver dina motioner senast fredag den 14:e februari.

Motion

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Rubrik

Beskrivning

Kontrollfråga för att slippa spam-mailNya städrutiner

Nyheter

Våra gamla städrutiner (varje sektion ansvarar för en månad i taget) har visat sig att inte vara tillräckliga. Det bildas för mycket damm på och runt om mattorna och omklädningsrum. För vår egen hälsa skull så behöver vi alla hjälpas åt att städa bättre! 🙂

Från och med nu ska det städas efter varje pass. Självklart kan mattan bara städas efter sista passet på dagen då den är ledig, men övriga utrymmen behöver hållas lika rena som själva mattan.

Detta behövs göras varje dag, förslagsvis enligt den här uppdelningen, men det beror lite på hur många deltagare det är på passen såklart, ju fler deltagare desto fler uppgifter kan såklart delas ut.

Pass 1 (ofta barnpass, vi uppskattar att föräldrarna hjälper till här, ni kan göra detta under pågående barnträning)

 • Dammsuga trappan och korridorerna, samt torka rent skohyllan.
 • Städa toaletterna och se till att det finns toapapper och tvål, och töm papperskorgarna.

Pass 2

 • Dammsuga köket, diska, töm papperskorgar, panta burkar (skänk pengarna till SOS Barnbyar).
 • Ställ tillbaka alla träningsredskap i hyllan och dammsug på och runt fyshörnan och släng löst skräp runt mattan.

Pass 3

 • Dammsuga omklädingsrummen och tvätta rent dushrummen, skölj bort lödder från väggarna och plocka up damm och hår från golvet, smat tömt papperskorgarna.
 • Torka av mattan och dammsug runtomkring, torka av element och stereo, samt våttorka mattan.

alla har ansvar för allt och vi måste alla hjälpas åt, så hjälp era instruktörer att se till att det är rent och snyggt överallt. Tänk på att det är ni som ska träna och trivas i lokalen.

Tack för att ni bidrar till en bättre träningsmiljö och team-känsla! 🙂Terminsstart VT2020!

Nyheter

Måndag den 13:e januari, dvs. fr.o.m. vecka 3 så är terminen igång och vi välkomnar båda nya och gamla medlemmar upp på mattan!

Här är några viktiga datum för terminen.

Torsdag den 6:e februari är det städdag då alla medlemmar och föräldrar träffas kl 18.00 i dojon för att storstäd hela lokalen från tak till golv, under alla mattor och överallt. Om alla hjälps åt så blir vi klara på 2 timmar och kan köra friträning efteråt.

Torsdag den 27:e februari är årsmöte för alla medlemmar och föräldrar kl 19.00 i dojon. Vi satsar på att bli klara till kl 21, och det är viktigt att alla våra medlemmar närvarar för att få koll på hur det går för föreningen, samt rösta för att ge styrelsens ansvarsfrihet, samt rösta in den nya styrelsen som har utsetts av valberedningen.

Välkomna till Budoklubben Shindo och en ny fantastisk termin!Gradering Ju-jutsu Kai, 7/12 2019

Ju-Jutsu Kai, Nyheter

Lördagen den 7/12 håller ju-jutsu Kai-sektionen graderingsdag enligt följande schema
Knattar – Kl. 10.00-cirka 10.45
Nybörjarebarn – Kl. 11.00-cirka 11.45
Avancebarn – Kl. 12.00-cirka 12.45
Vuxna – Kl. 13.30-cirka 14.30En omtyckt vän, instruktör och kassör har lämnat oss

Nyheter

En mycket omtyckt vän, jujutsuka, instruktör och kassör har lämnat oss. Ulrika Thune avled vid 23-tiden på söndagskvällen till följd av en aggressiv blodförgiftning.

Ulrika var en av klubbens verkliga eldsjälar som lade ner mycket av sin tid både på och utanför mattan för att driva klubben och göra den till en plats där alla ska kunna känna sig som hemma. Hennes insatser och närvaro kommer att saknas av oss alla ❤Gemensam klubbdag lördag 21/9, kl 09-12

Nyheter

Lördag 21/9 tänkte vi ha en gemensam klubbdag där alla från 10 år och uppåt tränar tillsammans. Vi håller på fram till lunch och tanken är att alla stilar vi har på klubben ska få chans att visa upp sig så att alla får chans att testa på något nytt.

Det är också öppet för allmänheten att delta om man är nyfiken, så bjud gärna med er era kompisar som ny tycker borde testa på kampsport.

Schemat kommer se ut ungefär såhär:

 • 09.00 Presentation av instruktörer
 • 09.10 Uppvärmning och gymnastiska övningar (30 min)
 • 09.40 Pass 1 (20 min)
 • 10.00 15 min rast
 • 10.15 Pass 2 (45 min)
 • 11.00 15 min rast
 • 11.15 Pass 3 (45 min)
 • 12.00 Avslutning

Ta med er lite frukt eller något lättare att äta så att ni kan få i er lite energi i pauserna.Städdag torsdag 5/9

Nyheter

Torsdag 5/9 är det dags att storstäda hela dojon, då måste alla hjälpas åt, det gäller även instruktörer och föräldrar till barnen. Allt ska städas ordentligt från golv till tak, varje matta ska vändas upp och rengöras noggrant så det gäller att vi har mycket arbetskraft för att det ska bli gjort. Ta gärna med er en hög trappstege om ni har då det är 3 meter till tak i dojon och många rör som behöver dammas av.

Vi börjar kl 18.00 och siktar på att bli klara till 20.00 och därefter är det friträning för de som vill.Terminen är igång, här är lite information!

Nyheter

Nu är höstterminen igång och nya medlemmar är välkomna att börja träna hos oss och alla gamla medlemmar är varmt välkomna tillbaka!

Vi erbjuder gratis prova-på träning i två veckor för alla nybörjare när som helst under terminen så det är bara att komma ner och hälsa på oss när det passar er.

Här är lite information om vad som kommer hända inom den närmsta månaden.

Måndag 2/9 kommer vi att röja ut och slänga en del skräp som står i korridoren, så då får ni gärna vara på plats vid 17-tiden om ni har möjlighet och hjälpa oss att bära lite.

Torsdag 5/9 är det dags att storstäda hela dojon, då måste alla hjälpas åt, det gäller även instruktörer och föräldrar till barnen. Allt ska städas ordentligt från golv till tak, varje matta ska vändas upp och rengöras noggrant så det gäller att vi har mycket arbetskraft för att det ska bli gjort. Vi börjar kl 18.00 och siktar på att bli klara till 20.00 och därefter är det friträning för de som vill.

Lördag 21/9 tänkte vi ha en gemensam klubbdag där alla från 10 år och uppåt tränar tillsammans. Vi håller på fram till lunch och tanken är att alla stilar vi har på klubben ska få chans att visa upp sig så att alla får chans att testa på något nytt. Det är också öppet för allmänheten att delta om man är nyfiken, så bjud gärna med er en kompis som ny tycker borde testa på kampsport. Schemat kommer se ut ungefär såhär:
09.00 Presentation av instruktörer
09.10 Uppvärmning och gymnastiska övningar (30 min)
09.40 Pass 1 (20 min)
10.00 15 min rast
10.15 Pass 2 (45 min)
11.00 15 min rast
11.15 Pass 3 (45 min)
12.00 AvslutningSommarträning och inför höstterminen

Nyheter

Nu är terminen slut men en del träning kommer att fortsätta under sommaren, fråga er instruktör hur erat sommarschemat ser ut.

Här kommer några kommande datum att hålla koll på.

 • 29-30/6 Träningsläger för JJK i våran dojo
 • 26/8 Terminsstart
 • 5/9 Gemensam storstädning av dojon 18.00-20.00
 • 21/9 Klubbdag med gemensam träning
 • 7/12 Gradering JJK
 • 10/12 Terminsavslutning 18.30

Alla datum finns tillgängliga i vårat kalendarium.Gradering Ju-jutsu Kai, 2019VT

Lördagen den 8 juni är det stor graderingsdag för ju-jutsu Kai.
Knattar kl. 09.00-09.45
Nybörjare barn kl. 10.00-10.45
Avance barn kl. 11.00-12.00
Vuxna upp till gult, orange & grönt kl. 12.30-14.00
Vuxna upp till blått & brunt kl. 14.15- tills vi är klara!

Graderingskostnaderna
Knattar: 50 kronor för barn med knattepass och 100 kronor för de som graderar första gången.
Barn i monsystemet: 150 kronor för barn med monpass och 200 kronor för de som graderar första gången i monsystemet.
Vuxna: 200 kronor för vuxna med jujutsupass och 300 kronor för de som graderar första gången i vuxen systemet.Shindo Verksamhetsberättelse 2018

Nyheter

Inför årsmötet på torsdag 21/2 kl 19.00 så publicerar vi här verksamhetsberättelsen för 2018 så att alla kan läsa igenom innan årsmötet, så att vi inte behöver lägga massa tid på att gå igenom alla detaljerna under själva mötet. Har ni några frågor så är ni såklart välkomna att ställa dem under årsmötet.

Shindo Verksamhetsberättelse 2018Påminnelse: Årsmöte 21/2 kl 19.00 – skicka in era motioner!

Nyheter

Glöm inte boka in torsdag den 21:e februari kl 19.00-20.00 då vi har årsmöte. Årsmötet är för alla medlemmar inklusive föräldrar till barnen! Bland annat ska en ny styrelse röstas in och förslaget till den nya styrelsen kommer att presenteras 1-2 veckor innan mötet. Efter årsmötet kör vi friträning för alla stilar för alla som vill.

Styrelsen har inte fått in några motioner ännu, men det är inte för sent om ni har kommit på något. Kontakta styrelsen med eran motion senast 10 februari.Meny