Vi tränar i traditionella kampsportsdräkter, så kallade gi, som knyts med ett bälte kring midjan. Tänk på att bältet ofta köps separat. Vilken typ av gi och träningsutrustning som du behöver beror på vilken eller vilka stilar du tränar. Be din instruktör om mer information för vad du behöver. Nedan finner du några butiker som säljer träningsutrustning.

Klubbkläder

Vi har en uppsättning med olika kläder och träningskläder med vår logga på ryggen och/eller bröstet. Du kan beställa klubbkläder via vår webbshop som drivs av Bravo Sport.

Besök Budoklubben Shindos webbshop hos Bravo Sport för att se hela utbudet av klubbkläder.

Leveranstiden för klubbkläder är 2–10 dagar, här finns mer information om Bravo Sports köp- och leveransvillkor.

Budo & Fitness

Budo & Fitness har både en webbshop och en butik i Göteborg på Första Långgatan 30. De säljer träningskläder och -utrustning för de flesta kampsportsstilar.

https://budofitness.se/

Nippon Sport

Nippon Sport har ett brett utbud av träningsutrustning för bland annat Sport Ju-jutsu; dräkter, bälten, tandskydd, handskar och benskydd.

https://www.nipponsport.se/

Rebelz

Tatami BJJ på Rebelz.se

Rebelz har ett brett utbud av BJJ-dräkter och diverse annan träningsutrustning.

https://rebelz.se/

I samarbete med Rebelz har klubben 15% rabatt, kontakta din instruktör för information om hur du använder den. Om du dessutom lägger beställningen före kl 14 så kan den kanske vara framme redan nästa dag på din närmsta DHL Service Point.

Rebelz har också en bra Gi-guide för BJJ som förklarar vad storlekarna så som F2 och A3 betyder samt skötsel och tvättråd för dräkten. Dräkterna ska helst hängtorka, för att inte krympa för mycket, vilket tar ungefär ett dygn så det kan vara fördel att ha minst två dräkter. Fråga din instruktör om storleksråd, det finns säkert någon på klubben vars dräkt du kan prova för att få en bättre uppfattning.

Meny