Anmälan för nybörjare!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Budoklubben Shindo
Fotboll

Vuxen- & Barnträning

Här tränar vuxna och barn tillsammans. Träningens fokus är rörelseglädje, grundmotorik och att främja utveckling av physical literacy hos stora och små.

 

Barn upp till och med första klass har med sig någon ungdom/vuxen som också tränar. 

 

Vill du börja träna eller om du har frågor så kontakta våra instruktörer, du kan också läsa mer om träningen.

 

Terminsstart Vuxen- & Barnträning
2024-01-29 12:53
 
Terminsstart Vuxen- & Barnträning
Välkomna till en ny termin

Hej alla föräldrar och barn!

På söndag 4 februari kl 16.00 är det dags för vårterminens första träning. Vi fortsätter på samma sätt med fokus på grundmotoriska rörelser och rörelseglädje tillsammans med vissa kampmoment.

Det är samma instruktörer som tidigare, det vill säga Josefin Hjorth, Adam Billger, Sofia Billger Bergström och Dan Isaksson.

Faktura Vårterminen 2024

Idag skickas fakturorna ut för vårterminen 2024. Vi har ställt in betalningstiden till sista februari, så ni kan komma in i träningen igen.

Påminner också om att minst en vuxen behöver vara anmäld till gruppen. Detta då medlemsavgifterna skall täcka avgifterna till vårt specialidrottsförbund Svenska Budo- & Kampsportsförbundet, som ingår i Riksidrottsförbundets organisation, samt försäkringen för er deltagare.

Det räcker att en vuxen är medlem, även om ni skulle vara fler vuxna som delar på det. Tränar en av er vuxna i någon av våra andra träningsgrupper och då betalar ordinarie terminsavgift ingår Vuxen- & Barnträningen, så ni behöver inte betala dubbel avgift. Desamma gäller för barn, om hen tränar i vanlig barngrupp behöver ni inte betala enskild terminsavgift för Vuxen- & Barngruppen. Då några av er har börjat träna i andra träningsgrupper, ber er därför kontakta oss om ni är i fel faktureringsgrupp.

Vi ser fram emot att träffa er! Välkomna!
 
 
 
Kallelse till Årsmöte 2024
2024-01-19 12:23
 
 
Årsmötet kommer i år att hållas torsdag den 29:e februari kl 18.30 - 20.00 Alla medlemmar, inklusive vårdnadshavare till barnen, är välkomna att delta på årsmötet.

 

Mötet kommer att hållas i vår dojo, men går också bra att delta på länk. En till kallelse skickas ut via SportAdmin med möteslänken bifogad, en påminnelse kommer skickas ut kort innan mötet. För er som deltar på plats kommer klubben bjuda på fika. Markera gärna om ni kommer eller inte (görs via SportAdmin MedlemsAppen). Skriv en kommentar om ni planerar att vara med på plats eller via länk.

 

Årsmöteshandlingar publiceras på klubbens Sharepoint. Genom att klicka vidare på "Dokument" i huvudmenyn på hemsidan når ni dessa handlingar. Ytterligare årsmöteshandlingar kan komma att skickas ut via mejl genom SportAdmin. Samtliga handlingar kommer finnas tillgängliga i denna mötesinbjudan under fliken "Filer".

 

För att ha rösträtt på mötet skall medlemsavgiften för Vårterminen 2024 vara betald innan mötet. Enligt föreningens stadgar har endast den medlem som lägst fyller 15 år under 2024 rösträtt, vederbörandes vårdnadshavare övertar istället rösträtten.

 

Medlemsavgiften betalas vanligts tillsammans terminsavgiften. Om du inte har möjlighet att träna den här terminen men ändå vill ha rösträtt på mötet så räcker det att endast betala medlemsavgiften, ni anmäler er då som Stödmedlem. Det går också bra att delta på årsmötet utan rösträtt.

 

Enligt föreningens stadgar skall eventuella motioner från medlemmar vara styrelsen till handa senast fyra veckor innan årsmötet, det vill säga 31 januari. sty@shindo.se   

 

Styrelsen skall senast en vecka innan årsmötet publicera styrelsens yttrande över dessa samt eventuella propositioner från styrelsen, det vill säga 22 februari.

 

Valberedning

 

Valberedningen har i uppgift att bereda förslag till verksamhetsårets 2024 styrelse, revisor och valberedning.

 

Enligt föreningens stadgar skall följande roller som representeras av styrelsen:

 • Ordförande
 • Sektreterare
 • Kassör
 • 1 representant för respektive sektion:
  • Dynamix (Sport Jujutsu och Brasiliansk jiujitsu)
  • Ju-jutsu Kai
  • Aikido
  • Ungdom
 • Minst 2 ledamöter i valberedningen för en tid av 1 år, av vilka en skall utses till ordförande.  
 • Val av 1 revisor för en tid av 1 år. I detta val från styrelsens ledamöter inte delta.

 

Valberedningen har enligt rutin tillfrågat verksamhetsårets 2023 ledamöter huruvida dessa ställer upp till omval för verksamhetsåret 2024.

Följande ställer upp för omval:

 • Sofia Billger Bergström - Ordförande
 • Robby Andersson - Vice Ordförande
 • Sara Ahang Lindgren - Representant Akido
 • Anna Hellring - Representant Ju-jutsu Kai

Under verksamhetsåret 2023 valde två ledamöter att avgå i förtid. Två nya ledamöter adjungerades och beviljande full rösträtt inom ramen för de roller de fyllde. Dessa två blev tillfrågade om de ställer upp för nyval 2024:

 • Carin Isacson - Representant Ungdom
 • Hugo Blommaskog - Representant Dynamix
  • Under verksamhetsåret 2023 var Hugo Blommaskog adjungerad sekreterare. Inför verksamhetsår 2024 väljer han att ställa upp som Representant för Dynamix.

För att ge förslag till styrelsen tas kontakt direkt med valberedningen, valberedning@shindo.se

 

Valberedningen består idag av Monica Billger (ordförande) och Ann-Charlotte Högberg.

 

 

Styrelsen i Budoklubben Shindo önskar er hjärtligt välkomna

Välkomna till en ny termin!
2023-08-14 17:17
 

Vi önskar alla nuvarande och nya medlemmar tillbaka till terminen! Första träningen är söndag 27/8.

 

Vuxen- och barnträningen har träning på söndagar kl 16.00-17.00. Kallelse skickas ut via SportAdmin. Anmäl gärna er närvaro eller eventuella frånvaro på förhand via SportAdmin Medlemsapp. Eventuella avvikelser aviseras också där igenom. I regel utgår vuxen- och barnträningen under skollov. Följ gärna kalendern för att inte missa något!

 

Kom ihåg att anmäla åtminstone en ansvarig vuxen i SportAdmin till gruppen när ni anmäler ert barn. Har ni flera barn som skall delta behöver ni inte anmäla mer än en vuxen. Det räcker att en av de vuxna är anmälda även om ni skulle vara fler som delar på det.

 

Föreningens styrelse har möte en gång per månad och som medlem är du välkommen att kontakta den vid frågor eller funderingar. Styrelsen har representanter med olika uppgifter, för närvarande är är plats som Ungdomsrepresentant vakant. En adjungerad representant kommer presenteras inom kort.

 

Vill du själv engagera dig i styrelsen, klubbens verksamhet eller driva någon annan fråga och projekt är du välkommen att höra av dig.

 

Vi hörs!

Instruktörerna

Kommande aktiviteter
Träning, Dojo, 28/04 16:00
Träning, Dojo, 05/05 16:00
Träning, Dojo, 12/05 16:00
Träning, Dojo, 19/05 16:00
Träning, Dojo, 26/05 16:00
Träning, Dojo, 02/06 16:00
Nyheter från föreningen