Anmälan för nybörjare!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Budoklubben Shindo
Fotboll

Bli medlem i Budoklubben Shindo
BLI MEDLEM
Sport Ju-jutsu Barn

Sport- ju-jutsun för barn bygger på rörelseglädje. På passen ska barnen känna att det är roligt, de ska bli lite trötta och förhoppningsvis lite bättre. Vi tränar alla tillsammans med varandra och hjälper varandra att utvecklas efter våra egna förmågor och målsättningar.

 

Vår träning kännetecknas av rörelseglädje och innehåller kampsport, lekar, motorik- och styrkeövningar.

 

Vill du börja träna eller om du har frågor så kontakta våra instruktörer, du kan också läsa mer om träningen.

Kallelse till Årsmöte 2024
2024-01-19 12:22
 
 
Årsmötet kommer i år att hållas torsdag den 29:e februari kl 18.30 - 20.00 Alla medlemmar, inklusive vårdnadshavare till barnen, är välkomna att delta på årsmötet.

 

Mötet kommer att hållas i vår dojo, men går också bra att delta på länk. En till kallelse skickas ut via SportAdmin med möteslänken bifogad, en påminnelse kommer skickas ut kort innan mötet. För er som deltar på plats kommer klubben bjuda på fika. Markera gärna om ni kommer eller inte (görs via SportAdmin MedlemsAppen). Skriv en kommentar om ni planerar att vara med på plats eller via länk.

 

Årsmöteshandlingar publiceras på klubbens Sharepoint. Genom att klicka vidare på "Dokument" i huvudmenyn på hemsidan når ni dessa handlingar. Ytterligare årsmöteshandlingar kan komma att skickas ut via mejl genom SportAdmin. Samtliga handlingar kommer finnas tillgängliga i denna mötesinbjudan under fliken "Filer".

 

För att ha rösträtt på mötet skall medlemsavgiften för Vårterminen 2024 vara betald innan mötet. Enligt föreningens stadgar har endast den medlem som lägst fyller 15 år under 2024 rösträtt, vederbörandes vårdnadshavare övertar istället rösträtten.

 

Medlemsavgiften betalas vanligts tillsammans terminsavgiften. Om du inte har möjlighet att träna den här terminen men ändå vill ha rösträtt på mötet så räcker det att endast betala medlemsavgiften, ni anmäler er då som Stödmedlem. Det går också bra att delta på årsmötet utan rösträtt.

 

Enligt föreningens stadgar skall eventuella motioner från medlemmar vara styrelsen till handa senast fyra veckor innan årsmötet, det vill säga 31 januari. sty@shindo.se   

 

Styrelsen skall senast en vecka innan årsmötet publicera styrelsens yttrande över dessa samt eventuella propositioner från styrelsen, det vill säga 22 februari.

 

Valberedning

 

Valberedningen har i uppgift att bereda förslag till verksamhetsårets 2024 styrelse, revisor och valberedning.

 

Enligt föreningens stadgar skall följande roller som representeras av styrelsen:

 • Ordförande
 • Sektreterare
 • Kassör
 • 1 representant för respektive sektion:
  • Dynamix (Sport Jujutsu och Brasiliansk jiujitsu)
  • Ju-jutsu Kai
  • Aikido
  • Ungdom
 • Minst 2 ledamöter i valberedningen för en tid av 1 år, av vilka en skall utses till ordförande.  
 • Val av 1 revisor för en tid av 1 år. I detta val från styrelsens ledamöter inte delta.

 

Valberedningen har enligt rutin tillfrågat verksamhetsårets 2023 ledamöter huruvida dessa ställer upp till omval för verksamhetsåret 2024.

Följande ställer upp för omval:

 • Sofia Billger Bergström - Ordförande
 • Robby Andersson - Vice Ordförande
 • Sara Ahang Lindgren - Representant Akido
 • Anna Hellring - Representant Ju-jutsu Kai

Under verksamhetsåret 2023 valde två ledamöter att avgå i förtid. Två nya ledamöter adjungerades och beviljande full rösträtt inom ramen för de roller de fyllde. Dessa två blev tillfrågade om de ställer upp för nyval 2024:

 • Carin Isacson - Representant Ungdom
 • Hugo Blommaskog - Representant Dynamix
  • Under verksamhetsåret 2023 var Hugo Blommaskog adjungerad sekreterare. Inför verksamhetsår 2024 väljer han att ställa upp som Representant för Dynamix.

För att ge förslag till styrelsen tas kontakt direkt med valberedningen, valberedning@shindo.se

 

Valberedningen består idag av Monica Billger (ordförande) och Ann-Charlotte Högberg.

 

 

Styrelsen i Budoklubben Shindo önskar er hjärtligt välkomna

Varberg matchning 3/2
2024-01-19 00:01

Hej allihopa! 

Vi har fått det fina erbjudandet att komma ner på både prova-på-tävling och läger i Varberg den 3/2. Vilket är ett otroligt tillfälle att testa sina skills på. Det kommer krävas föräldraengagemang om man vill åka, speciellt eftersom ingen av oss ordinarie tränare kan vara på plats och coacha. (Vi är nämligen i Italien och tävlar själva). Men om det finns intresse hjälper vi gärna till inför matchningarna och ska försöka fiska efter någon som vill ner från klubben. Annars finns det trevligt folk på plats som har koll. 


Med vänlig hälsning, Alicia, Carin, Ella och Linnea 

 

Jullovsläger Combat Camp och annan info
2023-12-06 23:58

Hej allihopa!

 

Nu är det bara några dagar kvar tills Mölndal Fight Camp som flera av er ska delta på  vilket är jätte roligt. Efter det är det gradering som man inte får missa om man vill ha  sig ett nytt bälte eller ett streck. (För att göra det enkelt för oss ledare vore det bra om ni klicka i om ni kommer eller ej på SportAdmin).

 

I samband med graderingen sker också terminsavslutningen dock för den ihärdiga går ett av Europas större jujutsu läger i Eslöv 5-7 januari som också har barnverksamhet för de mellan 10-14 år. Detta kräver föräldraengagemang då vi ledare inte har möjlighet att ta ansvar över barnen även om flera av oss åker med. 

 

https://smoothcomp.com/sv/event/10842 (länk med info om Combat Camp) 

 

Vid vidare frågor är det bara att kontakta oss via mejl eller efter en träning.

 

Mvh 

Alicia, Carin, Ella och Linnea 

Gradering, terminsavslutning och uppstart.
2023-11-23 21:45

Hej allihopa nu nalkas det gradering och terminen börjar lida mot sitt slut.  

Terminsavslutningen sker i samband med graderingen måndag den 11/12 samma tid som vanligt 17.30-18.30 och då är det extra viktigt att dyka upp.  

Här är några viktiga detaljer inför graderingen. Se till att komma i god tid innan träningen och meddela gärna om ni kommer.  

Själva graderingen kommer att kosta 80 kr om man tänker ta ett bälte. Denna avgift täcker kostnaderna för själva graderingen och materielen som tillkommer. Vi ber er att betala denna summa till klubben i samband med graderingen. Det går att swisha, tänk på att märka den med namn + SJJ barngradering.  

Till de barn som är under 8 år eller har haft låg närvaro, kommer vi att tilldela ett färgat streck på bältet istället. Detta streck kommer att vara minst lika coolt som ett bälte och är kostnadsfritt. 

 

Om inget annat anges kommer vi starta igen måndag 15/1 samma tid och behålla samma schema som höstterminen.

 

Med vänlig hälsning Alicia, Carin, Ella och Linnea 

Terminsstart och utrustning.
2023-08-16 21:16

Hej alla barn och föräldrar! Hoppas ni har haft ett bra sommarlov och att ni är redo för en ny termin. I ett tidigare utskick stod det att terminsstarten var den 28/8 men den informationen är felaktig. Istället börjar vi den 21/8 nästa vecka på måndag och ser fram emot att se er igen. 

 

Det kan vara bra att tänka på att ni som gått ett tag inte längre är nybörjare utan rutinerade utövare. Därför är det viktigt att ha egen utrustning så som gi och skydd. 

Skydden går att köpa på hemsidor som nipponsport, ju sports och budo fitness. Om man är osäker på storleken så finns en fysisk budo fitness butik, på Första Långgatan 30, inne i Göteborg. Det finns lite olika varianter på skydden men en bra tumregel är att det ska vara mjuka, det bör vara möjligt att greppa med handskarna, benskyddet täcka både ovansidan foten och smalbenet . Färgen på skydden spelar ingen roll men om man vill tävla så gäller både röd och blå. 

 

(Vi har bifogat lite förslag i ett mejl som vi skickade ut)

Om ni har några frågor eller behöver ytterligare information är det bara att kontakta oss via mejl eller efter någon träning. 

 

Med vänlig hälsning, Alicia, Carin, Ella och  Linnea 

BLI MEDLEM
Kommande aktiviteter
Träning, Dojo, 20/05 17:30
Träning, Dojo, 22/05 17:30
Träning, Dojo, 27/05 17:30
Träning, Dojo, 29/05 17:30
Träning, Dojo, 03/06 17:30