Anmälan för nybörjare!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Budoklubben Shindo
Fotboll

Bli medlem i Budoklubben Shindo
BLI MEDLEM
Sport Ju-jutsu

Sport Ju-jutsu är en modern kampsport som består av slag, sparkar, kast och golvtekniker. Stilen är utvecklad för att erbjuda rolig och mångsidig fysisk träning, baserad på sporten Ju-jitsu Fighting (Ju-jitsu International Federation (JJIF). Träningen passar alla, ung som gammal, nybörjare och elitutövare, och präglas av rörelseglädje, trygghet och effektivitet. I Sport Ju-jutsu förbättrar du din atletiska förmåga samtidigt som du lär dig de tekniska och taktiska principerna för JJIF- fighting. 

Stor tonvikt läggs vid rörelseglädje, och den lekfulla sparringen utgör en stor del av träningen.

 

Vill du börja träna eller om du har frågor så kontakta våra instruktörer, observera att vi också bedriver barnträning i Sport Ju-jutsu, du kan också läsa mer om träningen.

Kallelse till Årsmöte 2024
2024-01-19 12:21
 
 
Årsmötet kommer i år att hållas torsdag den 29:e februari kl 18.30 - 20.00 Alla medlemmar, inklusive vårdnadshavare till barnen, är välkomna att delta på årsmötet.

 

Mötet kommer att hållas i vår dojo, men går också bra att delta på länk. En till kallelse skickas ut via SportAdmin med möteslänken bifogad, en påminnelse kommer skickas ut kort innan mötet. För er som deltar på plats kommer klubben bjuda på fika. Markera gärna om ni kommer eller inte (görs via SportAdmin MedlemsAppen). Skriv en kommentar om ni planerar att vara med på plats eller via länk.

 

Årsmöteshandlingar publiceras på klubbens Sharepoint. Genom att klicka vidare på "Dokument" i huvudmenyn på hemsidan når ni dessa handlingar. Ytterligare årsmöteshandlingar kan komma att skickas ut via mejl genom SportAdmin. Samtliga handlingar kommer finnas tillgängliga i denna mötesinbjudan under fliken "Filer".

 

För att ha rösträtt på mötet skall medlemsavgiften för Vårterminen 2024 vara betald innan mötet. Enligt föreningens stadgar har endast den medlem som lägst fyller 15 år under 2024 rösträtt, vederbörandes vårdnadshavare övertar istället rösträtten.

 

Medlemsavgiften betalas vanligts tillsammans terminsavgiften. Om du inte har möjlighet att träna den här terminen men ändå vill ha rösträtt på mötet så räcker det att endast betala medlemsavgiften, ni anmäler er då som Stödmedlem. Det går också bra att delta på årsmötet utan rösträtt.

 

Enligt föreningens stadgar skall eventuella motioner från medlemmar vara styrelsen till handa senast fyra veckor innan årsmötet, det vill säga 31 januari. sty@shindo.se   

 

Styrelsen skall senast en vecka innan årsmötet publicera styrelsens yttrande över dessa samt eventuella propositioner från styrelsen, det vill säga 22 februari.

 

Valberedning

 

Valberedningen har i uppgift att bereda förslag till verksamhetsårets 2024 styrelse, revisor och valberedning.

 

Enligt föreningens stadgar skall följande roller som representeras av styrelsen:

 • Ordförande
 • Sektreterare
 • Kassör
 • 1 representant för respektive sektion:
  • Dynamix (Sport Jujutsu och Brasiliansk jiujitsu)
  • Ju-jutsu Kai
  • Aikido
  • Ungdom
 • Minst 2 ledamöter i valberedningen för en tid av 1 år, av vilka en skall utses till ordförande.  
 • Val av 1 revisor för en tid av 1 år. I detta val från styrelsens ledamöter inte delta.

 

Valberedningen har enligt rutin tillfrågat verksamhetsårets 2023 ledamöter huruvida dessa ställer upp till omval för verksamhetsåret 2024.

Följande ställer upp för omval:

 • Sofia Billger Bergström - Ordförande
 • Robby Andersson - Vice Ordförande
 • Sara Ahang Lindgren - Representant Akido
 • Anna Hellring - Representant Ju-jutsu Kai

Under verksamhetsåret 2023 valde två ledamöter att avgå i förtid. Två nya ledamöter adjungerades och beviljande full rösträtt inom ramen för de roller de fyllde. Dessa två blev tillfrågade om de ställer upp för nyval 2024:

 • Carin Isacson - Representant Ungdom
 • Hugo Blommaskog - Representant Dynamix
  • Under verksamhetsåret 2023 var Hugo Blommaskog adjungerad sekreterare. Inför verksamhetsår 2024 väljer han att ställa upp som Representant för Dynamix.

För att ge förslag till styrelsen tas kontakt direkt med valberedningen, valberedning@shindo.se

 

Valberedningen består idag av Monica Billger (ordförande) och Ann-Charlotte Högberg.

 

 

Styrelsen i Budoklubben Shindo önskar er hjärtligt välkomna

Välkomna till en ny termin!
2024-01-19 11:58
Vi önskar alla nuvarande och nya medlemmar tillbaka till vårterminen 2024!

 

Sport ju-jutsu har ordinarie träning på måndagar kl 18.30-20.00 samt onsdagar kl 18.30-19.30. Anmäl gärna er närvaro eller eventuella frånvaro på förhand via SportAdmins app.

 

Många lördagar bjuder vi också in till friträning kl 10.00. Till dessa träningar skickas alltid inbjudan ut via SportAdmin. Ibland finns också möjlighet till mer friträning, dessa planeras i så fall efter intresse. Förfrågan för de passen kommer oftast upp genom en gemensam Messengergrupp för SJJ-träningen. Följ gärna kalendern för att inte missa något!

 

Som medlem i klubben har du tillgång till all verksamhet riktad till din åldersgrupp. Vi uppmuntrar till att också träna de andra stilarna, de har stora likheter med varandra. Särskilt Ju-jutsu Labbet på torsdagar och Brasiliansk Jiu-Jitsu på måndagar, onsdagar och söndagar.

 

Under höstterminen finns möjlighet att åka på läger och tävlingar. Instruktörerna försöker hjälpa till att ha koll på när inbjudningar kommer. Prata gärna med en träningskompis eller tränare om du skulle vilja åka men inte vet hur. Det är inte alltid möjligt för instruktörer att följa med men ofta finns det åtminstone några träningskompisar som vill. För att delta på tävlingar krävs Tävlingskort utfärdat av Svenska Budo- & Kampsportsförbundet i de flesta fall. Ansökan görs här. Anmälan till event görs ofta via Smoothcomp, och ni anger då Budoklubben Shindo som klubben när konto skapas.

 

Vid bokning av boende och tågresor har klubben rabattkoder för Scandic Hotels, Strawberry Hotels (tidigare Nordic Choice) samt SJ. Vi har också avtal med Sponsorhuset som ger en kickback till föreningen och ibland också ytterligare rabatter för medlemmarna: https://www.sponsorhuset.se/budoklubbenshindo 

 I SportAdmin Medlemsapp hittar ni alla erbjudanden när ni klickar in på "Medlemskort" och "Erbjudanden". Kontakta din instruktör om du har frågor.

 

Som förening har vi avtal med flera återförsäljare för materialinköp. I SportAdmin Medlemsapp hittar ni alla erbjudanden när ni klickar in på "Medlemskort" och "Erbjudanden". Vissa av dessa rabatter kräver att inköp görs via klubben, mejla då oss på material_inkop@shindo.se 

 

Föreningens styrelse har möte en gång per månad och som medlem är du välkommen att kontakta den vid frågor eller funderingar. Styrelsen har representanter med olika uppgifter varav en som är representant för Dynamix sektion som Sport ju-jutsun tillhör. 

 

Vill du själv engagera dig i styrelsen, klubbens verksamhet eller driva någon annan fråga och projekt är du välkommen att höra av dig.

 

Kontakta din instruktör om du har frågor.

 

Vi hörs!

Instruktörerna

Läger och matchträning i Varberg 3 februari
2024-01-19 11:54
 

Hej allihopa! 

Vi har fått det fina erbjudandet att komma ner på både prova-på-tävling och läger i Varberg den 3/2. Vilket är ett otroligt tillfälle att testa sina skills på. Det kommer krävas föräldraengagemang om man vill åka som minderårig. Men om det finns intresse hjälper vi gärna till inför matchningarna och ska försöka fiska efter någon som vill ner från klubben. Annars finns det trevligt folk på plats som har koll. 

 

Vänliga hälsningar

Instruktörerna :)

Välkomna till en ny termin!
2023-08-14 16:39

Vi önskar alla nuvarande och nya medlemmar tillbaka till terminen! Första träningen är måndag 21/8 kl 18.30 v34

 

Sport ju-jutsu har ordinarie träning på måndagar kl 18.30-20.00 samt onsdagar kl 18.30-19.30. Anmäl gärna er närvaro eller eventuella frånvaro på förhand via SportAdmins app.

 

Många lördagar bjuder vi också in till friträning kl 10.00. Till dessa träningar skickas alltid inbjudan ut via SportAdmin. Ibland finns också möjlighet till mer friträning, dessa planeras i så fall efter intresse. Förfrågan för de passen kommer oftast upp genom en gemensam Messengergrupp för SJJ-träningen. Följ gärna kalendern för att inte missa något!

 

Som medlem i klubben har du tillgång till all verksamhet riktad till din åldersgrupp. Vi uppmuntrar till att också träna de andra stilarna, de har stora likheter med varandra. Särskilt Ju-jutsu Labbet på torsdagar och Brasiliansk Jiu-Jitsu på måndagar, onsdagar och söndagar.

 

Under höstterminen finns möjlighet att åka på läger och tävlingar. Instruktörerna försöker hjälpa till att ha koll på när inbjudningar kommer. Prata gärna med en träningskompis eller tränare om du skulle vilja åka men inte vet hur. Det är inte alltid möjligt för instruktörer att följa med men ofta finns det åtminstone några träningskompisar som vill. För att delta på tävlingar krävs Tävlingskort utfärdat av Svenska Budo- & Kampsportsförbundet i de flesta fall. Ansökan görs här. Anmälan till event görs ofta via Smoothcomp, och ni anger då Budoklubben Shindo som klubben när konto skapas.

 

Vid bokning av boende och tågresor har klubben rabattkoder för Scandic Hotels, Strawberry Hotels (tidigare Nordic Choice) samt SJ. Kontakta din instruktör för mer information.

 

Föreningens styrelse har möte en gång per månad och som medlem är du välkommen att kontakta den vid frågor eller funderingar. Styrelsen har representanter med olika uppgifter, Pia Severinsson är representant för Dynamix sektion som Sport ju-jutsun tillhör. 

 

Vill du själv engagera dig i styrelsen, klubbens verksamhet eller driva någon annan fråga och projekt är du välkommen att höra av dig.

 

Vi hörs!

Instruktörerna

BLI MEDLEM
Kommande aktiviteter
SJJ träning, Dojo, 20/05 18:30
SJJ träning, Dojo, 22/05 18:30
SJJ träning, Dojo, 27/05 18:30
SJJ träning, Dojo, 29/05 18:30
SJJ träning, Dojo, 03/06 18:30
SJJ träning, Dojo, 05/06 18:30