Anmälan för nybörjare - till 360 Player
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Budoklubben Shindo
Fotboll

Välkommen till Budoklubben Shindo

Budoklubben Shindo bedriver träning inom budo och kampsport för både barn och vuxna under Hemköp i Bifrost, Mölndal, precis utanför Göteborg.

 

Vi erbjuder flera olika stilar av kampsport som alla ingår i en och samma terminsavgift så att du kan träna hur mycket du vill. Läs mer om våra olika stilar och träningsgrupper från menyn högst upp på sidan. 

 

Vårt mål är att skapa en trivsam och trygg miljö där barn, unga, vuxna, icke-binära, tjejer och killar, kvinnor och män kan träna budo och kampsport och umgås tillsammans och ha roligt både före, under och efter träningen.

 

På Shindo ska alla känna sig välkomna, kunna känna sig som hemma och helt enkelt känna sig som en i familjen!

 

Klicka här för att anmäla dig:   Anmäl dig här

 

Följ oss gärna på Instagram och Facebook!

🌞 Välkommen till vårt Sommarläger 2024! 🌞
2024-07-02 15:23
Välkomna till årets sommarläger

Hej alla barn och föräldrar!

 

Budoklubben Shindo är glada att bjuda in er till vårt sommarläger för barn, där vi fokuserar på Sport Ju-jutsu! Det blir en upplevelse fylld av lekfullhet och utmanande övningar som leds av några av våra barninstruktörer.

 

🏆 Datum: 29 - 31 juli
🏆
Plats: Budoklubben Shindo, Pinnharvsgatan 11
🏆
Dagsschema: Träningen startar varje dag kl 11.00 och avslutas runt 14.00, med en paus för fika.

🏆 För vem: Lägret riktar sig främst till dig mellan 6 och 13 år. Det krävs ingen tidigare erfarenhet, vi kommer anpassa träningen utifrån deltagarna

 

På vårt läger kommer barnen att få chansen att utveckla sina färdigheter inom ju-jutsu, samtidigt som vi lägger stor vikt vid sport och gemenskap. Vi tror på att träning ska vara roligt och inspirerande.

 

För att säkerställa en plats för ditt barn, klicka på länken nedan för att anmäla er:

 

👉 Anmäl dig här! https://forms.360player.com/shindo/form/68dd69a3-26bd-4bf8-b992-7391c168304a

 

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor. Vi ser fram emot att träffas och ha tre fanatastiska dagar tillsammans!

 

Med vänliga hälsningar,
Alicia Johansson, Linnea Woxenius, Ella Schillander och Filip Kling 🥋✨

Skapa ert konto i 360 Player
2024-05-22 23:15
Beställning av klubbkläder från Fuji Sports - förlängd beställningstid
 

I länken finns samma fil med klickbara länkar till Fuji Sports hemsida. Angivna priser är exklusive frakt Produktblad Fuji Sports.  Storlekarna varierar mellan de olika produktkategorierna: Storleksguide

De första sidorna i filen visar klubbens design för Full Custom Gi, Semi Custom Gi, Full Custom Rashguard, tights och shorts. Designen appliceras sedan på valt klädesplagg oavsett färg och modell. Det finns flera färger att välja mellan, vilka och hur de ser ut kan ni nå via de klickbara länkarna. Designen med loggor och brodyr är densamma oavsett färgval på just ert/era plagg. I beställningsformuläret kommer ni enkelt kunna se valbara färger, modeller och utrymme för att ange storlekar.

Fuji Sports har villkor för minsta orderkvantitet, vad som gäller för respektive finns angett under varje valfråga för: Semi Custom BJJ, Semi Custom Judo, Full Custom Rash Guard (alla ärmlängder), tights och shorts.

Ju större orderkvantitet desto billigare pris. Om någon produkt/produkter inte uppnår minsta orderkvantitet kontaktar vi er. Ni kan då välja om ni vill byta färg, produkt eller inte beställa.

Senast datum för beställning i denna omgång är 4 juni 2024.

Observera att beställningen är bindande.

För frågor ber vi er mejla: material@shindo.se

 

 
Det nya systemet effektiviserar föreningens administration på alla plan.
Dessutom med fler och bättre funktioner för alla aktiva och vårdnadshavare.
 
I inloggat läge kan aktiva, vårdnadshavare, ledare och styrelse kan kommunicera med varandra genom chatt-funktion. Ni kan också skapa era egna chatt-grupper.
 
Varje träningsgrupp har också en egen gemensam "lag-sida" när ni kan publicera frågor, information, osv direkt och kommentera dessa. Det skulle kunna jämföras som idrottens version av Facebook.
 
Alla aktiva har också möjlighet att lägga upp videos, välja vilka som får åtkomst, och analysera dessa genom systemet.
 
Likaså finns möjlighet att som tränande och ledare lägga till individuella mål, ha utvecklingssamtal, använda träningsdagboken, se träningsstatistik, anmäla er till träningar, fylla i registreringsformulär när det är dags för beställning av klubbkläder/annat och mycket mer.
 
Ledare har också möjlighet att bland annat skapa egna övningar i träningsbiblioteket, bygga upp träningspass och -planering och mycket mer. Ett tips är då att använda taggar för att enkelt orientera er även i framtiden.
 
För den som gillar statistik är dessa verktyg som ni kan följa upp tillsammans med närvarostatistik.
 
För dig som inte är aktiv i klubben själv, men som har ett barn som tränar, skapar ni ett "Föräldrakonto", därefter lägger skapar ni ett konto för ert barn.
 
För dig som är aktiv i klubben själv och har barn i klubben som också tränar, så kan du skapa ditt barns konto i inloggat läge.
Om ditt barn redan har ett konto kan du i stället ansluta ditt barn till dig själv.
 
Har du frågor? Mejla 360player_admin@shindo.se
 

Telefonnummer: 031-320 43 83
WhatsApp: 072-773 0857

Shindo har ett nytt telefonnummer att använda vid behov. Obokade telefontider är begränsade. Vi rekommenderar er därför att mejla, sms eller kontakta oss via Whatsapp.

 

Hälsningar

Styrelsen i Budoklubben Shindo

Byte till 360 Player & klubbkläder
2024-05-07 13:54
360 Player - vårt nya sytem
Det nya systemet effektiviserar föreningens administration på alla plan. Dessutom med fler och bättre funktioner för alla aktiva och vårdnadshavare.
 
I inloggat läge kan aktiva, vårdnadshavare, ledare och styrelse kan kommunicera med varandra genom chatt-funktion. Ni kan också skapa era egna chatt-grupper. Varje träningsgrupp har också en egen gemensam "lag-sida" när ni kan publicera frågor, information, osv direkt och kommentera dessa. Det skulle kunna jämföras som idrottens version av Facebook.
 
Alla aktiva har också möjlighet att lägga upp videos, välja vilka som får åtkomst, och analysera dessa genom systemet. Likaså finns möjlighet att som tränande och ledare lägga till individuella mål, ha utvecklingssamtal, använda träningsdagboken, se träningsstatistik, lägga upp träningsvideor för analys, anmäla er till träningar, fylla i registreringsformulär när det är dags för beställning av klubbkläder/annat och mycket mer.
 
Ledare har möjlighet att skapa egna övningar i träningsbiblioteket, bygga upp träningspass och -planering och mycket mer. Ett tips är att använda taggar för att enkelt orientera er även i framtiden. För den som gillar statistik är dessa verktyg som ni kan följa upp tillsammans med närvarostatistik.
 

Registrering av konto i 360 Player

Beställ klubbkläder från Fuji Sports

Nu är det dags att presentera vår klubbkollektion från Fuji Sports!

I registreringsformuläret på 360 Player kan ni läsa om samtliga produkter och göra er beställning. 

När ni öppnar registreringsformuläret kommer ni i en  bilaga eller länk se priset för respektive produkt, samt hur priset för varje produkt varierar beroende på orderkvantitet. Ju större kvantitet av respektive produkt/kategori (varierar mellan produkterna, mer info i registreringsformulärets bilaga och länk) i orderbeställningen desto billigare pris. Orderkvantitet till Fuji Sports räknas ut efter att beställningstiden passerats.

 

Fuji Sports har villkor för minsta orderkvantitet, vad som gäller för respektive finns angett under varje valfråga för: Semi Custom BJJ, Semi Custom Judo, Full Custom Rash Guard (alla ärmlängder), tights och shorts. När sista beställningsdatum passerat sammanställs allas beställningar. Om någon produkt/produkter inte uppnår minsta orderkvantitet kontaktar vi er. Ni kan då välja om ni vill byta färg, produkt eller inte beställa. 

 

För frågor ber vi er mejla material@shindo.se, så hjälper vi er så fort vi kan.

 

OBSERVERA: Beställningen är bindande. 

 

 Beställningar klubbkläder från Fuji Sports

Vill ni hjälpa oss visa upp Shindos verksamhet?
2024-03-22 13:20

Hej!

 

Vi i styrelsen tycker det är roligt när ni som tränar i föreningen hittar på projekt eller andra roligheter! Det är också en viktig del i vår verksamhet och tillväxt.

 

Vi har därför utformat ett formulär där vi presenterar kommande projekt som annonserats av Mölndals stad, men också utrymme för ytterligare aktiviteter. In och kika, diskutera med varandra i träningsgrupperna, över stilarna och ledare.

 

Vi hoppas att detta skall underlätta för både er och oss!

Beställning av utrustning
2024-03-16 16:14

Hej allihopa,

 

Ni har förhoppningsvis fått ett mejl om att man kan beställa valfri träningsutrustning fram tills den 1/4 via oss. Så om man behöver något är det bara att gå in på det mejlet och följa instruktionerna där. 

 

Shindo har avtal med flera återförsäljare av utrustning och dräkter. Genom att beställa hos dessa är priserna mer förmånliga än annars. Där ibland Rebelz.se, Nipponsport.se, Jabb.se och Nicopiasport.se.

 

 

 


Klubbdräkt och ytterligare klubbkläder

Fuji är en etablerad global leverantör av dräkter och utrustning för BJJ, Judo, MMA och annat. Vi har ett samarbete med Fuji Sports som ger oss rabatter på hela sortimentet, Fujisports.eu .


Klubbdräkt i standardutförande med klubbpatch för barn och vuxna kan beställas genom formuläret. Vi kommer inte lägga beställningen av dräkt från Fuji Sports 20/3 utan där har ni mer tid på er.


Fuji Sports som kommer tillhandahålla flera alternativ av klubbdräkter, utrustning och ytterligare kläder med klubbens design. För dräkter kommer det finns ett antal alternativ att välja mellan, och därmed också i olika prisnivåer. Det kommer gå att välja mellan alla gi-modeller, med mera. Minsta beställningsorder är 10 av respektive produktkategori (mer om det kommer längre fram). Ju större beställning desto lägre pris. Beställning görs genom klubben, antingen i formuläret eller genom att mejla material@shindo.se

 

Vi har också rabatter på hela sortimentet, Fujisports.eu. Rabatterna varierar från produkt till produkt. Vill ni beställa något därifrån så kan ni kika runt och sedan mejla material@shindo.se för prisuppgift.

 

Förslag till stadgeändring Årsmöte 2024
2024-02-08 17:49

Hej!

 

Nu är det snart dags för årsmöte! 

 

Årsmötet hålls som tidigare aviserat torsdag 29 februari kl 18.30. Ni är väldigt välkomna att delta på plats i dojon! Det är också möjligt att delta via teams.

 

Inför detta årsmöte föreslår styrelsen en uppdatering av föreningens stadgar. Senaste uppdateringen som gjorde av detta var 2009-12-01. Länk till styrelsen förslag på stadgeändring

 

Länk till Dagordning.

Länk till Uppföljning av budget 2023.

 

I föreningens SharePoint publiceras fortlöpande handlingar inför årsmötet.

 

Vissa handlingar delas dock enbart med föreningens medlemmar och går att komma åt genom att klicka in på den länk som skickats ut via SportAdmin. Årsmötet finns också som en enskild händelse i SportAdmins app, också där hittar ni länken för att komma åt samtliga handlingar.

 

Varmt välkomna

Styrelsen Budopklubben Shindo

Uppstart av tjejgrupp i Brasiliansk jiu-jitsu
2024-01-29 13:44

Välkomna till en ny träningsgrupp Brasiliansk jiu-jitsu

 

Hej alla tidigare, nuvarande och nya medlemmar.På söndag 4 februari kl 18.00 är det dags för terminsstart av vår nya träningsgrupp i Brasiliansk jiu-jitsu enbart för kvinnliga deltagare.

 

Josefin Hjorth, brunbälte i BJJ, är instruktör. Träningen kommer ha fokus på sparring och situationsanpassad sparring tillsammans med teknikträning.Träningen riktar sig till såväl nybörjare som avancerade deltagare.

 

Gruppen är öppen för deltagare som under året fyller 15 år (födda 2009) och äldre. Medlemmar som tränar i någon andra av våra träningsgrupper kan delta från året de fyller 13 år (födda 2011).

 

Välkomna!

 

Anmälningslänk direkt till tjejträningen 

Är du nyfiken på vår verksamhet ?
2024-01-15 12:39

Vill ha mer information eller direktkontakt med oss? Fyll gärna i formuläret

 

Länk till formuläret

Kallelse till Årsmöte 2024
2024-01-14 21:34
Välkommen till årsmöte torsdag den 29:e februari kl 18.30 - 20.00

 

Alla medlemmar, inklusive vårdnadshavare till barnen, är välkomna att delta på årsmötet.

 

Mötet kommer att hållas i vår dojo, men går också bra att delta på länk. En till kallelse har skickas ut via SportAdmin med möteslänken bifogad, en påminnelse kommer skickas ut kort innan mötet. Markera gärna om ni kommer eller inte (görs via SportAdmin MedlemsAppen). Självklart är ni välkomna även om ni inte anmält närvaro er på förhand. För er som deltar på plats kommer klubben bjuda på fika. Skriv en kommentar om ni planerar att vara med på plats eller via länk.

 

Årsmöteshandlingar publiceras på klubbens Sharepoint som nås direkt via föreningens hemsida om ni klickar vidare på Dokument i huvudmenyn. Vissa årsmöteshandlingar publiceras enbart för medlemmars åtkomst.

 

För att ha rösträtt på mötet skall medlemsavgiften för Vårterminen 2024 vara betald innan mötet. Enligt föreningens stadgar har endast den medlem som lägst fyller 15 år under 2024 rösträtt, vederbörandes vårdnadshavare övertar istället rösträtten. Det är också möjligt för röstberättigad medlem att överlämna fullmakt till deltagande ombud.

 

Medlemsavgiften betalas vanligts tillsammans terminsavgiften. Om du inte har möjlighet att träna den här terminen men ändå vill ha rösträtt på mötet så räcker det att endast betala medlemsavgiften, ni anmäler er då som Stödmedlem. Det går också bra att delta på årsmötet utan rösträtt.

 

Enligt föreningens stadgar skall eventuella motioner från medlemmar vara styrelsen till handa senast fyra veckor innan årsmötet, det vill säga 31 januari. sty@shindo.se   

 

Styrelsen skall senast en vecka innan årsmötet publicera styrelsens yttrande över dessa samt eventuella propositioner från styrelsen, det vill säga 22 februari.

 

Valberedning

 

Valberedningen har i uppgift att bereda förslag till verksamhetsårets 2024 styrelse, revisor och valberedning.

 

Enligt föreningens stadgar skall följande roller som representeras av styrelsen:

 • Ordförande
 • Sektreterare
 • Kassör
 • 1 representant för respektive sektion:
  • Dynamix (Sport Jujutsu och Brasiliansk jiujitsu)
  • Ju-jutsu Kai
  • Aikido
  • Ungdom
 • Minst 2 ledamöter i valberedningen för en tid av 1 år, av vilka en skall utses till ordförande.  
 • Val av 1 revisor för en tid av 1 år. I detta val från styrelsens ledamöter inte delta.

Valberedningen har enligt rutin tillfrågat verksamhetsårets 2023 ledamöter huruvida dessa ställer upp till omval för verksamhetsåret 2024. Valberedningens förslag för verksamhetsåret 2024 ser därför ut enligt följande:

 • Sofia Billger Bergström - Ordförande (omval)
 • Robby Andersson - Vice Ordförande (omval)
 • Sara Ahang Lindgren - Representant Akido (omval)
 • Anna Hellring - Representant Ju-jutsu Kai (omval)
 • William Holmberg - Kassör (nyval)
 • Carin Isacson - Representant Ungdom (nyval)
  • Under verksamhetsåret 2024 adjungerad ungdomsrepresentant
 • Hugo Blommaskog - Representant Dynamix (nyval)
  • Under verksamhetsåret 2023 adjungerad sekreterare.
 • Johan Woxenius - Revisor (omval)
 • Henrik Madsen - Valberedning ordförande (nyval)
 • Cornelia Rexmyr - Valberedning ledamot (nyval)

För att ge förslag till styrelsen tas kontakt direkt med valberedningen, valberedning@shindo.se

 

Valberedningen består idag av Monica Billger (ordförande) och Ann-Charlotte Högberg.

 

 

Styrelsen i Budoklubben Shindo önskar er hjärtligt välkomna

Välkomna till en ny termin!
2024-01-10 13:49

Vi önskar alla nuvarande och nya medlemmar välkomna tillbaka för ännu en termin här hos oss på Budoklubben Shindo! Terminstart för SJJ Barn är måndagen 15/1 med samma tider som förra terminen: måndagar 17.30-18.30 och onsdagar 17.30-18.30. 

Kallelse skickas ut via SportAdmin inför varje träning. Anmäl gärna er närvaro eller eventuella frånvaro på förhand via SportAdmin Medlemsapp. Eventuella avvikelser aviseras också där igenom. 


Vi ser fram emot en ny rolig termin med er där vi kommer få nya kompisar, lära oss nya spännande tekniker och forsätter lära oss om rörelseglädje, trygghet och respekt. Vid eventuella frågor är det bara att höra av sig till oss på våran mail: sjj_barn@shindo.se . Hoppas ni är lika taggade som oss och att vi syns där 15/1! 

Mvh SJJ Barn instruktörerna, Alicia, Carin, Ella och Linnea. 

 

Vill ni också bli ninjor på en eller två dagar? Välkomna på Jullovsläger
2023-12-20 21:22

Hej alla föräldrar och barn,

 

Vi är glada att meddela att vi arrangerar ett spännande dagsläger för barn mellan 6-12 år den 2/1 och 3/1 mellan kl 10-15.

 

Detta är en fantastisk möjlighet att prova på Sport Ju Jutsu som en kul Jullovsaktivitet helt gratis! Vi bjuder såklart på fika!

 

Vi har särskilt fokus på åldersgruppen 6-9 år. Självklart är alla mellan 9-12 år också varmt välkomna att delta!

 

Under dagen kommer barnen att få träna Sport Ju Jutsu för våra barntränare där vi lär ut rörelseglädje, trygghet och respekt. Förutom att ha kul och lära känna nya vänner innehåller sporten lätta sparkar och slag samt kast och golvbrottning. 

 

 

Anmäl er till 2024 års första läger här!

 

Vid frågor om anmälan eller lägret, mejla sjj_barn@shindo.se 

 

Vi ser fram emot att träffa er, välkomna!

Fight Camp - Mölndal 9-10 december
2023-12-01 11:05
Schema för lördag och söndag samt karta över närliggande parkeringar

Välkomna

 

Nu är det snart dags för Fight Camp - Mölndal 2023 och vi ser fram emot att träffas nästa helg!

 

Mat

Vi kommer bjuda på lunch båda dagarna i form av pastasallader. Det kommer även finnas fika.

Andra måltider löses på egen hand. Hemköp ligger ovanför vår träningslokal och de har generösa öppettider.

 

Boende

Alla som har anmält att de önskar boende i dojon får plats. Har ni ledare eller andra vuxna som följer med som också önskar boende i dojon ber vi er att mejla oss.

 

Vi låser upp dojon kl 19 för er som kommer på fredagen 8/12. Behöver ni komma in tidigare så försöker vi ordna det, kontakta oss via mejl med ungefärlig ankomsttid.

Vi har en nyckelansvarig vuxen i dojon som sedan ansvarar för att låsa upp och låsa dojon.

 

Viktig info

Det viktigt att enbart toapapper, kiss och bajs spolas ner i toaletterna. De drivs av en pump och det är väldigt tråkigt att plocka isär den för att rengöra.

Vi gör vårt bästa för att hålla det rent runt omkring oss.

När lägret är slut på söndagen hoppas vi att vi får hjälp att städa i ordning dojon.

Vid akuta ärende kontakta Adam Billger, kontaktuppgifter hittar ni i utskicket.

 

Schema

Nedan finner ni schemat. Det kan uppstå vissa förändringar men vi försöker hålla start och sluttiderna för er som reser långväga.

 

Parkering

Det finns begränsat parkeringsplatser vid dojon, de tillhör Hemköp och tillåter max 1 timmes parkeringstid. Det är enklast att parkera när ni svänger in på Pinnharvsgatan, direkt på er högra sida finns besöksparkering.

Se också bifogad karta för fler alternativ. Dojon är under Hemköp och är markerad med pil på kartan.

 

Välkomna till Fight Camp Mölndal och Budoklubben Shindo

 

Fight Camp - Mölndal 9-10 december 2023
2023-10-30
Fight Camp - Mölndal logga

Vi börjar nu närma oss årets upplaga av Fight Camp - Mölndal 9-10 december.

 

Ännu finns platser kvar. För att underlätta anmälan har vi skapat en instruktionsfilm. Följ länken för att ta del av filmen.

 

 

Länk till anmälan för barnlägret 9 - 13 år.

 

Länk till anmälan till lägret för deltagare 14 år och äldre

 

Varmt välkomna!

 

Projektledarna för Fight Camp - Mölndal

Uppdatering - Swish fungerar igen!
2023-10-16 17:21

Hej!

 

Vi har nu fått information om att Swish fungerar igen. Vi har testat och det fungerar felfritt. Vårt Swish-nummer är: 1236537120


Med vänliga hälsningar

Styrelsen

Nyheter från våra grupper
Vuxen- & Barnträning, 29/01 12:53 
Brasiliansk Jiu-jitsu Barn, 19/01 12:23 
Vuxen- & Barnträning, 19/01 12:23 
Aikido, 19/01 12:22 
Ju-jutsu Kai Barn, 19/01 12:22 
Sport Ju-jutsu Barn, 19/01 12:22