Anmälan för nybörjare!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Budoklubben Shindo
Fotboll
Välkommen till Budoklubben Shindo

Budoklubben Shindo bedriver träning inom budo och kampsport för både barn och vuxna under Hemköp i Bifrost, Mölndal, precis utanför Göteborg.

 

Vi erbjuder flera olika stilar av kampsport som alla ingår i en och samma terminsavgift så att du kan träna hur mycket du vill. Läs mer om våra olika stilar och träningsgrupper från menyn högst upp på sidan. 

 

Vårt mål är att skapa en trivsam och trygg miljö där barn, unga, vuxna, tjejer och killar, kvinnor och män kan träna budo och kampsport och umgås tillsammans och ha roligt både före, under och efter träningen.

 

På Shindo ska alla känna sig välkomna, kunna känna sig som hemma och helt enkelt känna sig som en i familjen!

 

Följ oss gärna på Instagram och Facebook!

Fight Camp- Mölndal 9 - 10 december 2023
2023-09-13 23:42
Logga för Fight Camp- Mölndal

Shindo i Mölndal bjuder in till Fight Camp
9 – 10 december 2023

Fight Camp är tillbaka i ny tappning och vi kommer ha träningsläger för både barn och vuxna. 
Lägret vänder sig till utövare som tränar enligt reglerna för i Ju-Jutsu Fighting (JJIF).


Alla instruktörer presenteras successivt i sociala medier @budoklubbenshindo på Instagram 
och Facebook. Redan nu kan vi berätta att Anna-Lena Bauer från Tyskland kommer håll i 
träning för de vuxna.


Vi delar upp deltagaran i en grupp 9- 13 år samt en grupp tränar från 14 år och uppåt.

Begränsat antal kan erbjudas boende i dojon.

 

Möjlighet till anmälan kommer inom kort.

 

Boka redan nu in helgen i din kalender och håll utkik efter anmälan och mer information !

Sponsorhuset
2023-09-06 12:06

Nu finns Budoklubben Shindo anslutna till Sponsorhuset som bjuder alla våra medlemmar på bio!Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras Bonusstege så får du en biobiljett och du stödjer Budoklubben Shindo med 50 kr!Via Sponsorhuset så kan du handla från över 600 nätbutiker - varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till Budoklubben Shindo.Börja använda Sponsorhuset här och hämta din biobiljett:https://www.sponsorhuset.se/budoklubbenshindo/intro

 

Sponsorhuset har också en film som visar hur det fungerar:

https://youtu.be/2mKv93vDf08

 

 

Tack för ert stöd

Terminsstart vecka 34
2023-08-21 11:14

Nya och nuvarande medlemmar hälsas välkomna till en ny termin med start måndag 21 augusti i vecka 34.

 

Med en ny termin följer en vissa nyheter i schemat. Respektive sektion kommer meddela eventuella förändringar som gäller just din grupp. Om dessa berör dig kommer du kunna läsa dom i nyheter för din träningsgrupp. Bläddra bland menyerna högst upp för att hitta till din träningsgrupp. Under fliken Veckoschema hittar du det en översikt över all ordinarie träning. Eventuella avvikelser under terminen kan du se i Kalendern.

 

Den största förändringen för höstterminen är att vi nu kommer erbjuda barnträningen i Brasiliansk jiujitsu två gånger i veckan. Träningen på tisdagar kl 17.45-18.45 fortsätter som vanligt. Ytterligare träningstid kommer vara på söndagar kl 17.00-18.00. 

 

Som vanligt är har ni tillgång till all träning vi erbjuder till en och samma kostnad. Terminsavgiften skiljer sig beroende på om det gäller ett barn, student eller vuxen. Därutöver kan du som regelbunden gästtränande få ett rabatterat pris. De samma gäller dig som enbart deltar på sommarträningen. För den som betalar för vårterminen och/eller hösttermin ingår sommarträningen. Vill du vara stödmedlem har vi en separat anmälningslänk för detta. Här kan du hitta informationen om våra avgifter.

 

För att hålla koll på nyheter och se kommande träningar rekommenderar vi att ni laddar ner SportAdmin MedlemsAppen. Den finns att hitta i både Google Play och App Store. Ni loggar in med den mejladress ni anmält er med och får ett engångslösenord skickat till er mejl. I appen kan du också anmäla att du kommer närvara eller inte närvara på kommande träningar. Vi finns också på Facebook och Instagram. På Facebook finns också några sektionsspecifika grupper som kan vara lämpliga att vara med i, information om eventuella avvikelser i schemat eller förfrågningar om extra träningar förmedlas ofta där. Den största gruppen är SHINDO.

 

Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller funderingar. Förutom instruktörer och styrelse kan du också kontakta vårt trygghetsteam som är behjälpliga i de fall något skulle hända som föranleder obehag eller oro. RF har också en vissselbålsartjänst i samma syfte och går att läsa ner om och kontakta på RF hemsida. Läs gärna också våra ordningsregler, när du tränar hos oss förbinder du dig att följa dessa.

 

Budoklubben Shindo önskar er en fortsatt fin sommar!

 

Styrelsen

Sommarlovsskola 2-4 augusti, vecka 31, 2023
2023-07-14 18:36

Välkommen till Budoklubben Shindos sommarlovsskola 2-4 augusti 2023!

 

Vi kommer under tre dagar pröva på ju-jutsu i olika former. Sommarskolan börjar på onsdag 2 augusti till och med fredag 4 augusti. Träningen pågår mellan kl 10 och 14 med paus för fika som klubben bjuder på.

 

Sommarlovsskolan vänder sig till dig som är mellan 7 och 13 år. Träningen är helt kostnadsfri och kräver inga förkunskaper. 

 

Anmäl dig här och välj Sommarlovsskola 2023.

 

BK Shindo har tre värdeord som genomsyrar och guidar all verksamhet inom föreningen - trygghet, respekt och rörelseglädje.

 

Vid frågor är ni välkomna att kontakta oss!


Väl mött!
Instruktörerna

Alicia, Ella, Linnea, Carin & Sofia

 

Ny hemsida och sommarträning!
2023-06-15 09:55

Välkommen till vår nya hemsida!

Just nu är det lite tomt här men när nästa termin börjar igen som kommer det komma fler nyheter.

 

Just nu har terminen avslutats för de flesta av våra stilar och grupper, men några fortsätter att träna under sommaren, men kanske med lite avvikande tider och dagar. Om du vill delta på sommarträningen så kontakta instruktörerna för stilen och fråga hur upplägget för sommarträningen ser ut.

 

Om du är nybörjare så är du välkommen att börja nästa termin som drar i gång igen i augusti/september. Mer information om terminsstart kommer i slutet av sommaren.

Nyheter från våra grupper
Brasiliansk Jiu-jitsu, 20/08 10:54 
Sport Ju-jutsu Barn, 16/08 21:16 
Ju-jutsu Kai Barn, 16/08 21:03 
Ju-jutsu Kai, 16/08 20:59 
Vuxen- & Barnträning, 14/08 17:17 
Sport Ju-jutsu, 14/08 16:39