Anmälan för nybörjare - till 360 Player
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Budoklubben Shindo
Fotboll

Nybörjarinformation
 

Välkommen till Budoklubben Shindo! Här finner du en sammanfattning av information som är bra att ha för dig som är ny på klubben eller som funderar på att börja träna hos oss.

 

Om du inte finner svaren på dina frågor här så är du välkommen att kontakta oss och ställa dina frågor direkt. 

 
Vilken stil passar mig eller mitt barn?

 

Börja med att läsa om våra olika stilar och träningsgrupper på deras respektive sida från toppmenyn, där hittar du också mejladresser till instruktörerna för respektive träningsgrupp. Du kan också få en översikt över alla våra träningstider via vårt veckoschema.

 

Om du fortfarande är osäker på vad som passar eller har andra funderingar så kan du mejla oss och fråga.

 

Du är såklart också välkommen att bara komma förbi och kolla på träningen för att skaffa dig en bättre bild av hur den går till. 

 
Hur gör jag om jag vill börja träna?

 

Anmäl dig först via vårt anmälningsformulär 

 

På varje stils sida hittar du kontaktuppgifter till instruktörerna, kontakta dem och informera om att du vill börja träna samt vilken träningsbakgrund du har, så de kan föreslå ett lämpligt pass att komma och provträna, då vissa pass är avsedda endast för erfarna utövare av säkerhetsskäl.

 

Vi erbjuder två veckors prova-på så att du kan testa flera av våra olika stilar och hitta de som passar dig bäst.

 

Vi använder 360 Player som medlemssystem för att ta närvaro och sådant. Ladda ner appen 360 Player så att du kan anmäla din närvaro på passen eller din frånvaro ifall du är sjuk eller så. I appen så ser du också information som postas på hemsidan löpande under terminen.

 
Träningskläder

 

Det du behöver ha med dig och tänka på när du kommer och provtränar hos oss är:

  • Ha på dig träningsbyxor/-shorts och t-shirt.
  • Tag med och fyll en vattenflaska så du kan dricka under passet.
  • Vi tränar barfota, så tvätta fötterna innan du går på mattan. 
  • Klipp naglarna på både tår och fingrar så att du inte river någon.
  • Avlägsna smycken, klocka och piercingar för att inte riskera några skador.

Om du vill fortsätta att träna så kommer du behöva införskaffa en träningsdräkt (jap. gi) och ett vitt bälte (jap. obi). Dessa dräkter är mer slittåliga än vanliga träningskläder vilket är fördelaktigt då vi greppar och rycker i dem väldigt mycket under träningen.

 

Vissa av våra stilar kräver även lite extra träningsutrustning, på vår sida Träningsutrustning hittar du mer information samt förslag på butiker och webbutiker du kan beställa ifrån. Vi har avtal med flera återförsäljare som ger rabatter vid köp av kläder och utrustning. Där hittar du också vår webbshop för klubbkläder med vår logga på.

 

För att lära dig hur man knyter bältet så finns det flertalet videoklipp på YouTube som visar hur man gör om du vill öva hemma, eller så frågar du bara någon i träningslokalen.

 
Var ligger träningslokalen?

 

Du hittar vår adress, kartlänk, busshållplatser och kontaktinformation på sidan Kontakt.

 
Vad kostar det?

 

Vi erbjuder alla våra stilar för en gemensam terminsavgift så att du kan utforma ett eget träningsupplägg, se vår sida Avgifter för information om avgifter och betalningsförfarande.

 

Varje termin skickas en ny faktura automatiskt så att du enkelt kan fortsätta att träna. Om du inte vill fortsätta den terminen så finns det ett alternativ i mejlet för att avsluta medlemskapet, du tas då bort från vårt medlemsregister.

 
Försäkring vid skador

 

I terminsavgiften ingår en försäkring vid skador i samband med träning, läger (även på annan ort) och tävling.

 

Du kan läsa mer om försäkringen på Svenska Budo & Kampsportsförbundets hemsida, www.budokampsport.se/forening/forsakring

 
Ordningsregler

 

Läs igenom våra Ordningsregler så du vet vad som gäller när du är på träningen, oavsett om det är i våra träningslokaler, på träningsläger hos andra klubbar, eller på tävlingar.