Ju-jutsuklubben Shindo startades 2001 av Christian Karlsson och Ralf Matsson. Vintern 2009 anslöts grenarna Taido och tävlingsjujutsu till klubben. I och med detta så ombildades Ju-jutsuklubben Shindo till Budoklubben Shindo med en undersektion för respektive stil. Läs mer om våra olika stilar.

Våra medlemmar är fördelade över de olika stilarna i klubben och åldrarna ligger mellan 6-70 år. Föreningens ambitioner är att alla våra tränande och instruktörer skall ha roligt före, under och efter träningspassen. Med jämna mellanrum hittar vi på olika klubbaktiviteter för att stärka gemenskapen mellan medlemmarna och stilarna. Föreningen är lite av en familjeklubb eftersom det är vanligt att både barn och deras föräldrar tränar.

Träningslokal
Vår träningslokal (jap. dojo) finns på Hemköps Kampsportscenter under Hemköpsbutiken i Bifrost, Mölndal. Dörren är alldeles bredvid butikens entré (se kartan nedan).

Adress
Pinnharvsgatan 11
431 47 Mölndal
Google Maps

Hållplats
De närmsta busshållplatserna är Bifrost, Mölndal, Fässbergs äldreboende, Mölndal, eller Vetekornsgatan, Mölndal.

Parkering
Det är endast betalparkeringarna mitt emot Hemköps entré (markerat med blå på kartan nedan) som är tillgängliga för oss. Övriga parkeringsplatser tillhör Hemköp eller bostadsrättsföreningarna runtomkring, och parkeringsvakter kan röra sig i området.

Blått markerar tillåtna parkeringsplatser. Vår logga visar ingången till våran lokal.

Blått markerar tillåtna parkeringsplatser. Vår logga visar ingången till våran lokal.

Styrelsen

Shindos styrelse tillsätts varje år på årsstämman. Styrelsen består av ordförande, kassör, sekreterare samt ledamöter så att det finns minst en representant från vardera stil i styrelsen. Om man vill komma i kontakt med styrelsen går det att göra via kontaktformuläret nedan.

Ordförande
Sofia Billger (tel. 076–3103567)

Vice ordförande
Robby Andersson (tel. 070–6811288)

Kassör
Per Ruben

Sekreterare
Simon Lund

Ledamöter
Dan Isaksson (Ju-Jutsu Kai)
Pia Severinsson (Dynamix)
Jacob Näslund (Aikido)
Nellie Blomqvist (ungdomsrepresentant)

Kontaktformulär

Mottagare

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt ärende (obligatorisk)

Ditt meddelande

Kontrollfråga för att slippa spam-mail

Meny