Årsmötet kommer i år att hållas torsdag den 24:e februari kl 18.30-20.00. Årsmötet är för alla medlemmarinklusive föräldrar till barnen. Mötet kommer att hållas i vår dojo, men det kommer också gå att delta online.

Anmäl dig till årsmötet så vi vet hur många som kommer och vilka som kommer att delta online, följ länken till anmälningsformuläret:
Anmälningsformulär till årsmötet.

Schema:

  • 18.30 Fika och socialt umgänge i dojon.
  • 19.00 Mötet börjar.
  • 20.00 (ungefär) mötet avslutas.

För att ha rösträtt på mötet så måste medlemsavgiften (200kr) för VT2021 vara betald innan mötet. Medlemsavgiften ingår vanligtvis i terminsavgiften, men om du inte har möjlighet att träna den här terminen pga. coronaviruset men vill ha rösträtt på mötet så räcker det att endast betala medlemsavgiften. Det går också bra att delta på årsmötet utan rösträtt. All information om våra priser och betalningsförfarande hittar du på vår avgifts-sida.

För att spara tid under mötet så kommer verksamhetsberättelsen för förra verksamhetsåret att publiceras på hemsidan så att de som är intresserade ska kunna läsa igenom den själva, sedan går vi bara igen den i korta drag under mötet och svarar på eventuella frågor.
Verksamhetsberättelse Budoklubben Shindo 2021

Meny