Storstädning på torsdag 6/2 kl 18.00

Nyheter

Torsdag 6/2 kl 18.00 är det dags att storstäda hela dojon, då måste alla hjälpas åt, det gäller även instruktörer och föräldrar till barnen.

Allt ska städas ordentligt från golv till tak, varje matta ska vändas upp och rengöras noggrant så det gäller att vi har mycket arbetskraft för att det ska bli gjort. Förra terminen upptäcktes bland annat en mindre mögelskada under städarbetet, som snabbt kunde åtgärdas innan den blev värre. Detta är alltså en viktig insats för att försäkra att lokalen inte blir ohälsosam att vistas i, inte minst med tanke på all barnverksamhet vi bedriver.

Ta gärna med er en hög trappstege om ni har då det är 3 meter till tak i dojon och många rör och armaturer som behöver dammas av ordentligt, eftersom det inte blir gjort till vardags.

Vi börjar kl 18.00 och siktar på att bli klara till 20.00 och därefter är det friträning för de som vill. Tack vare våra nya vardagliga städrutiner så kommer det troligtvis gå fortare den här gången så att vi hinner träna efteråt, förutsatt att alla hjälps åt. Vilket inte har varit fallet vid tidigare städdagar, därav en extra påminnelse här om att detta är viktigt för allas trivsel och hälsa.

/Styrelsen

Meny