Kallelse till årsmöte, 27/2 kl. 19.00

Nyheter

Glöm inte boka in torsdag den 27:e februari kl 19.00-20.00 då vi har årsmöte. Mötet hålls i våran träningslokal. Årsmötet är för alla medlemmar, inklusive föräldrar till barnen!

Bland annat ska en ny styrelse röstas in, här är förslaget från valberedningen till den nya styrelsen.

Ordförande
Kristoffer Helander

Sekreterare
Ann-Charlotte Högberg

Kassör
Simon Lund

Representant för Ju-jutsu Kai
Dan Isaksson

Representant för Dynamix (Sport Ju-jutsu och Brasiliansk Jiu-jitsu)
Dario Tosi

Representant för Aikido
Jakob Näslund

Ungdomsrepresentant
Nellie Blomqvist

Revisor
Johan Voxenius

Valberedningen
Sofia Billger
Hans Lind

Tänk på att du måste ha betalat terminsavgiften för att ha rösträtt på årsmötet. All information om våra priser och betalningsförfarande hittar du på våran avgifts-sida.

För att spara tid under mötet så kommer verksamhetsberättelsen för förra verksamhetsåret att publiceras på hemsidan så att de som är intresserade ska kunna läsa igenom den själva, sedan går vi bara igen den i korta drag under mötet och svarar på eventuella frågor. Verksamhetsberättelsen publiceras här på hemsidan under nästa vecka.

En extra kul grej är att klubben nästa år (2021) fyller 20 år! Därför vill vi sätta ihop en jubileumskommitté som vill planera, organisera och genomföra ett jubileum för att fira denna milstolpe 🙂 Frågan kommer att tas upp under mötet, men hör gärna av dig i förtid om du har några frågor eller vill engagera dig.

Efter årsmötet kör vi friträning för alla stilar för alla som vill.

Om du har förslag till klubbens utveckling så är det fortfarande möjligt att skicka in dina motioner till styrelsen. Använd kontaktformuläret nedan. Vi behöver dina motioner senast lördag den 15:e februari.

Motion

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Rubrik

Beskrivning

Kontrollfråga för att slippa spam-mail

Meny