Gemensam klubbdag lördag 21/9, kl 09-12

Nyheter

Lördag 21/9 tänkte vi ha en gemensam klubbdag där alla från 10 år och uppåt tränar tillsammans. Vi håller på fram till lunch och tanken är att alla stilar vi har på klubben ska få chans att visa upp sig så att alla får chans att testa på något nytt.

Det är också öppet för allmänheten att delta om man är nyfiken, så bjud gärna med er era kompisar som ny tycker borde testa på kampsport.

Schemat kommer se ut ungefär såhär:

  • 09.00 Presentation av instruktörer
  • 09.10 Uppvärmning och gymnastiska övningar (30 min)
  • 09.40 Pass 1 (20 min)
  • 10.00 15 min rast
  • 10.15 Pass 2 (45 min)
  • 11.00 15 min rast
  • 11.15 Pass 3 (45 min)
  • 12.00 Avslutning

Ta med er lite frukt eller något lättare att äta så att ni kan få i er lite energi i pauserna.

Meny