Terminen är igång, här är lite information!

Nyheter

Nu är höstterminen igång och nya medlemmar är välkomna att börja träna hos oss och alla gamla medlemmar är varmt välkomna tillbaka!

Vi erbjuder gratis prova-på träning i två veckor för alla nybörjare när som helst under terminen så det är bara att komma ner och hälsa på oss när det passar er.

Här är lite information om vad som kommer hända inom den närmsta månaden.

Måndag 2/9 kommer vi att röja ut och slänga en del skräp som står i korridoren, så då får ni gärna vara på plats vid 17-tiden om ni har möjlighet och hjälpa oss att bära lite.

Torsdag 5/9 är det dags att storstäda hela dojon, då måste alla hjälpas åt, det gäller även instruktörer och föräldrar till barnen. Allt ska städas ordentligt från golv till tak, varje matta ska vändas upp och rengöras noggrant så det gäller att vi har mycket arbetskraft för att det ska bli gjort. Vi börjar kl 18.00 och siktar på att bli klara till 20.00 och därefter är det friträning för de som vill.

Lördag 21/9 tänkte vi ha en gemensam klubbdag där alla från 10 år och uppåt tränar tillsammans. Vi håller på fram till lunch och tanken är att alla stilar vi har på klubben ska få chans att visa upp sig så att alla får chans att testa på något nytt. Det är också öppet för allmänheten att delta om man är nyfiken, så bjud gärna med er en kompis som ny tycker borde testa på kampsport. Schemat kommer se ut ungefär såhär:
09.00 Presentation av instruktörer
09.10 Uppvärmning och gymnastiska övningar (30 min)
09.40 Pass 1 (20 min)
10.00 15 min rast
10.15 Pass 2 (45 min)
11.00 15 min rast
11.15 Pass 3 (45 min)
12.00 Avslutning

Meny