Barnträning

Knatte Ju-jutsu
Knatte Ju-jutsu är en lekfull träning för barn under nio år. Träningen är lämplig från och med årkurs 1. Barnen förbättrar motorik och sin kroppskontroll. Träningen innehåller inga slag, sparkar eller ledbrytningar. Träningen förbereder barnen för annan budoträning men målet är att ha roligt och den innehåller en del gymnastik och mycket lek.

Ansvarig
Ulrika Thune
0708-786834

 

Ju-jutsu Kai för Barn

Uppställning efter avslutad gradering.

Uppställning efter avslutad gradering.

Barnen lär sig effektiva självförsvarstekniker som utifrån de gamla japanska traditionerna har moderniserats för att passa 2000-talets hotbilder. Stilen är anpassad till den svenska nödvärnslagstiftningen och är utvecklad som ett humant självförsvar. Mer information om stilen hittar man på Ju-jutsuförbundets hemsida Ju-jutsu kai för barn kan man börja träna den termin man fyller nio år och fram tills man har fyllt 14. I barnsystemet ingår inga slag, sparkar eller hårda ledbrytningar men i övrigt är systemet väldigt likt vuxensystemet. Det är lätt för ett barn som fyllt 14 att flytta över till vuxensystemet.

Ansvarig
Ann-Charlotte Högberg
0707-906463

 

Sport Ju-Jutsu för barn

Sport Ju-Jutsu Barn

På tävling i Ljungby

Vi erbjuder träning i Sportjujutsu för barn från 10 år. Denna träning har som syfte att träna barnen inför tävling i JJIF, men huvudsaken är att vi rör på oss och har roligt när vi tränar SJJ. Träningen håller ganska högt tempo och fokus ligger på sparring. När det kommer till graderingar så gör vi på tre olika sätt:
* En teknisk gradering där eleven visar upp förutbestämda tekniker. I denna ingår även ett stort sparringmoment där eleven visar upp ett så brett tekniskt register som möjligt och en förståelse för sparringen.
* Tävlingsmeriter. Eleven har vunnit större tävlingar eller presterat på en högre nivå tekniskt och sparringmässigt på dessa tävlingar.
* Eleven visar en klar progression genom sparring, tävling, läger och liknande där de på ett synbart sett har utvecklat sin förmåga.

Ansvariga
Adam Billger
0706-931314
Sofia Billger
076-3103567

Avgifter

Se vår Avgifts-sida för all information om detta.

Schema

Måndag

 • Knatte Ju-Jutsu

  -

  Knatte Ju-Jutsu för barn under nio år.

Tisdag

 • Sport Ju-Jutsu Barn

  -

  Sport Ju-Jutsu för barn från 10 år.

 • Ju-Jutsu Kai Barn

  -

  Nybörjare

 • Ju-Jutsu Kai Barn

  -

  Avancerade

Torsdag

 • Ju-Jutsu Kai Barn

  -

  Avancerade

Söndag

 • Ju-Jutsu Kai Barn

  -

  Ungdomsgrupp (fr. 13 år)

 

Kontaktformulär

Mottagare

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt ärende (obligatorisk)

Ditt meddelande

Kontrollfråga för att slippa spam-mail